Siirt'te Uyuşturucu Operasyonunda Sokak Satıcısı Yakalandı

Pervari 20.09.2024 - 10:03, Güncelleme: 20.09.2024 - 10:03 3391+ kez okundu.
 

Siirt'te Uyuşturucu Operasyonunda Sokak Satıcısı Yakalandı

Siirt'te narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 332 gram esrar ve 1 adet Ecstasy hapı ele geçirildi. Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Siirt Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve satışına karşı kararlılıkla yürüttükleri operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kooperatif Mahallesi Fikri Güneri Caddesi'nde gerçekleştirilen operasyonla, (K.Y.) isimli şahıs kovalamaca sonucu yakalandı. Yapılan üst aramasında ve ikametinde, satışa hazır halde 53 parça halinde toplam 332 gram kubar ve toz esrar ile bir adet Ecstasy hapı ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan K.Y., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin halkın desteği ile kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulanırken, gençleri zehirleyen tacirlere asla göz açtırılmayacağı belirtildi. (Siirt Valiliği Basın)  
Siirt'te narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 332 gram esrar ve 1 adet Ecstasy hapı ele geçirildi. Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Siirt Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve satışına karşı kararlılıkla yürüttükleri operasyonlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Kooperatif Mahallesi Fikri Güneri Caddesi'nde gerçekleştirilen operasyonla, (K.Y.) isimli şahıs kovalamaca sonucu yakalandı.

Yapılan üst aramasında ve ikametinde, satışa hazır halde 53 parça halinde toplam 332 gram kubar ve toz esrar ile bir adet Ecstasy hapı ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan K.Y., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin halkın desteği ile kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulanırken, gençleri zehirleyen tacirlere asla göz açtırılmayacağı belirtildi.

(Siirt Valiliği Basın)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.