Şimşek Çarptı, Aydınlatma Yenilendi

Siirt 13.10.2024 - 16:52, Güncelleme: 13.10.2024 - 16:52 692 kez okundu.
 

Şimşek Çarptı, Aydınlatma Yenilendi

15 Temmuz Demokrasi Parkı’ndaki Aydınlatma Cihazları Şimşek Sonrası Yenilendi.
15 Temmuz Demokrasi Parkında arızalanan aydınlatma projektörleri için onarım çalışması yürütüldü. 1 ay önce şimşek çarpması üzerine 15 Temmuz Demokrasi Parkında zarar gören aydınlatma projektörlerinin yenilenmesi için çalışma yürütüldü. Yürütülen çalışmayla birlikte parkın genel aydınlatmasını sağlayan projektörler daha kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretenlerle değiştirilerek onarım çalışması tamamlandı. Kurtalan Belediyesi Park ve Bahçeler çalışanı Mesut Kaplan, onarılan ışıklandırma sistemiyle parkın genel aydınlatma sorunun çözüldüğünü ve bu gece itibari ile ışıklandırmanın devreye alınacağını belirtti. Kaplan, 1 ay önce etkili olan sağanak yağış esnasında parkın çeşitli yerlerine şimşek çarptığını söylerken “15 Temmuz Demokrasi Parkında elektrik enerjisi ile çalışan bazı cihazlar şimşek nedeniyle zarar gördü bu zararı gören cihazlarımız arasında genel aydınlatmayı sağlayan projektörlerde yer almaktaydı yaptığımız çalışmayla bu projektörleri değiştirdik. Bu gece itibari ile tekrar genel aydınlatma sağlanmış olacak.” dedi.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
15 Temmuz Demokrasi Parkı’ndaki Aydınlatma Cihazları Şimşek Sonrası Yenilendi.

15 Temmuz Demokrasi Parkında arızalanan aydınlatma projektörleri için onarım çalışması yürütüldü.

1 ay önce şimşek çarpması üzerine 15 Temmuz Demokrasi Parkında zarar gören aydınlatma projektörlerinin yenilenmesi için çalışma yürütüldü.

Yürütülen çalışmayla birlikte parkın genel aydınlatmasını sağlayan projektörler daha kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretenlerle değiştirilerek onarım çalışması tamamlandı.

Kurtalan Belediyesi Park ve Bahçeler çalışanı Mesut Kaplan, onarılan ışıklandırma sistemiyle parkın genel aydınlatma sorunun çözüldüğünü ve bu gece itibari ile ışıklandırmanın devreye alınacağını belirtti.

Kaplan, 1 ay önce etkili olan sağanak yağış esnasında parkın çeşitli yerlerine şimşek çarptığını söylerken “15 Temmuz Demokrasi Parkında elektrik enerjisi ile çalışan bazı cihazlar şimşek nedeniyle zarar gördü bu zararı gören cihazlarımız arasında genel aydınlatmayı sağlayan projektörlerde yer almaktaydı yaptığımız çalışmayla bu projektörleri değiştirdik. Bu gece itibari ile tekrar genel aydınlatma sağlanmış olacak.” dedi.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.