TOKİ Kurtalan’da bir konutu satışa çıkarıyor

Kurtalan 30.09.2023 - 17:02, Güncelleme: 30.09.2023 - 17:02 45894+ kez okundu.
 

TOKİ Kurtalan’da bir konutu satışa çıkarıyor

TOKİ, Kurtalan’da bir konutu açık arttırma usulü ile satışa çıkaracağını duyurdu.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kurtalan’da 2+1 konutu satışa çıkaracağını duyurdu. Yapılan duyuruya göre, Teylan yolu üzerinde bulunan konut 11 Ekim 2023 Çarşamba saat 10.30'da açık arttırma usulü ile satışa çıkartılacak. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıntılı bilgi TOKİ’nin resmi internet sitesi veya "444 86 54" numaralı telefondan alınabilecek. (Abdulaziz ÖZCAN)
TOKİ, Kurtalan’da bir konutu açık arttırma usulü ile satışa çıkaracağını duyurdu.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kurtalan’da 2+1 konutu satışa çıkaracağını duyurdu.

Yapılan duyuruya göre, Teylan yolu üzerinde bulunan konut 11 Ekim 2023 Çarşamba saat 10.30'da açık arttırma usulü ile satışa çıkartılacak.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıntılı bilgi TOKİ’nin resmi internet sitesi veya "444 86 54" numaralı telefondan alınabilecek.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.