WhatsApp, sohbet listelerine sınırlama getiriyor

Siirt 13.10.2024 - 16:11, Güncelleme: 13.10.2024 - 16:11 1037 kez okundu.
 

WhatsApp, sohbet listelerine sınırlama getiriyor

WhatsApp'ın yeni beta güncellemesi, kullanıcıların kişilerini ve grup sohbetlerini daha iyi düzenlemelerine yardımcı olan kullanışlı bir özellik getiriyor.
WhatsApp, daha önce kişileri ve grup sohbetlerini düzenlemeyi kolaylaştırmak adına kısayol kullanarak listeye kişileri ve grup sohbetlerini eklemek için yeni bir özellik duyurmuştu. Son beta güncellemesi, liste sayısını sınırlayan yeni bir özellik getirdi. WhatsApp kişi ve grup sohbet listeleri 20 ile sınırlandırılacak Kullanıcılar artık kişileri ve grupları düzenli tutmak için 20 adede kadar liste oluşturabilecek. Bu, listelerin daha dikkatli oluşturulması gerektiği anlamına geliyor. WhatsApp, ayrıca listeye kişileri ve grupları hızlıca eklemeyi sağlayan bir kısayol dahil edecek. Bu kısayol, sohbetlerin en üstünde yer alacak. Şu anda WhatsApp, sınırsız sayıda liste oluşturmaya izin veriyor. Liste sayısına getirilecek yeni kısıtlamayla grup ve kişi listeleri sayfası daha düzenli hale gelmiş olacak. WhatsApp 2.24.21.37 beta sürümden paylaşılan ekran görüntüsüne göre, WhatsApp, liste oluştururken sınır aşıldığında uyarı mesajı çıkaracak. (Haber Merkezi)
WhatsApp'ın yeni beta güncellemesi, kullanıcıların kişilerini ve grup sohbetlerini daha iyi düzenlemelerine yardımcı olan kullanışlı bir özellik getiriyor.

WhatsApp, daha önce kişileri ve grup sohbetlerini düzenlemeyi kolaylaştırmak adına kısayol kullanarak listeye kişileri ve grup sohbetlerini eklemek için yeni bir özellik duyurmuştu. Son beta güncellemesi, liste sayısını sınırlayan yeni bir özellik getirdi.

WhatsApp kişi ve grup sohbet listeleri 20 ile sınırlandırılacak

Kullanıcılar artık kişileri ve grupları düzenli tutmak için 20 adede kadar liste oluşturabilecek. Bu, listelerin daha dikkatli oluşturulması gerektiği anlamına geliyor. WhatsApp, ayrıca listeye kişileri ve grupları hızlıca eklemeyi sağlayan bir kısayol dahil edecek. Bu kısayol, sohbetlerin en üstünde yer alacak.

Şu anda WhatsApp, sınırsız sayıda liste oluşturmaya izin veriyor. Liste sayısına getirilecek yeni kısıtlamayla grup ve kişi listeleri sayfası daha düzenli hale gelmiş olacak. WhatsApp 2.24.21.37 beta sürümden paylaşılan ekran görüntüsüne göre, WhatsApp, liste oluştururken sınır aşıldığında uyarı mesajı çıkaracak.

( Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.