Yapı Kredi girişimleri destekleyen FRWRD İş Birliği Programını büyütüyor

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 01.10.2024 - 12:30, Güncelleme: 01.10.2024 - 12:14 214 kez okundu.
 

Yapı Kredi girişimleri destekleyen FRWRD İş Birliği Programını büyütüyor

- Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan: - "Yapı Kredi tecrübesiyle girişimini daha da geliştirmek isteyen tüm girişimleri programımıza başvuruda bulunmaya davet ediyoruz"
İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, girişim dünyasını desteklediği "Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı"nın kapsamını genişletiyor.Bankadan yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi, "FRWRD İş Birliği Programı" kapsamında Yapı Kredi Mobil'in içerisinde bulunan Benim Dünyam'da yer alarak müşterilere kolaylık ve kullanıcı deneyimi sağlayabilecek çözümler sunan pek çok girişimi destekliyor.Yapı Kredi, program dahilindeki ortak iş birliği fırsatlarının kapsamını genişleterek yenilikçi çözümler sunan daha fazla girişimle bir araya geliyor. Böylece banka, daha çok sayıda girişim de Yapı Kredi ve müşterilerine ulaşma fırsatı yakalayacak.- "Yenilikçi girişimlere Yapı Kredi'nin parçası olma fırsatı sunuyoruz"Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı, girişimlere Yapı Kredi'nin 14 milyonun üzerinde mobil kullanıcısına ulaşma, bankanın farklı iş alanlarındaki tecrübesi ve bilgi birikimi ile ürün ve hizmetlerini geliştirme, yurt içi ve yurt dışı hızlandırma programları, mentorlükler, girişimcilere özel ürün ve hizmet paketleri, Bankanın FRWRD Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile tanışma ve yatırım imkanlarına ulaşma gibi pek çok olanak sağlıyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan "FRWRD İş Birliği Programı"nda müşterilere, girişimlere ve bankaya karşılıklı fayda sağlama ilkesiyle bugüne dek onlarca girişimi desteklediklerini belirtti.Doğan, "Bir adım önde olma vizyonu ile Yapı Kredi Mobil uygulamamızı bankacılık sektörünün ilk süper uygulamasına dönüştürdük ve herkese açık bir platform olarak konumlandırdık. Aylık 500 milyon etkileşime sahip Yapı Kredi Mobil'e müşteri odaklı yenilikçi uygulamaların entegrasyonunu sağlıyor. Sahip olduğumuz bu çevik ve iş birliği odaklı yaklaşımla ekosistemin çeşitliliği ve üretkenliğinden faydalanarak müşterilerimize daha zengin bir kullanıcı deneyimi sunmaya devam ediyoruz. Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı'yla birlikte mobil uygulamamız içerisinde yer alan birçok bankacılık ve bankacılık ötesi işlemin tek yerden kolaylıkla ulaşılabildiği "Benim Dünyam" platformu ile uyumlu teknolojiler geliştiren birçok girişimin entegrasyonunu ve müşterilerimizle bir araya gelmesini sağladık." açıklamalarında bulundu.Bankanın stratejileriyle uyumlu şekilde inovatif ürünler geliştiren daha fazla girişime ulaşmak ve bu yeni iş birlikleri ile müşterilerine daha fazla sayıda hizmet ulaştırmak istediklerine değinen Doğan, "Bu hedefle FRWRD İş Birliği Programı'mızın kapsamını bankamız stratejileri doğrultusunda odaklandığımız tüm alanlarda genişletiyoruz. Yapı Kredi tecrübesiyle girişimini daha da geliştirmek isteyen tüm girişimleri programımıza başvuruda bulunmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.
- Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan: - "Yapı Kredi tecrübesiyle girişimini daha da geliştirmek isteyen tüm girişimleri programımıza başvuruda bulunmaya davet ediyoruz"

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, girişim dünyasını desteklediği "Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı"nın kapsamını genişletiyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi, "FRWRD İş Birliği Programı" kapsamında Yapı Kredi Mobil'in içerisinde bulunan Benim Dünyam'da yer alarak müşterilere kolaylık ve kullanıcı deneyimi sağlayabilecek çözümler sunan pek çok girişimi destekliyor.

Yapı Kredi, program dahilindeki ortak iş birliği fırsatlarının kapsamını genişleterek yenilikçi çözümler sunan daha fazla girişimle bir araya geliyor. Böylece banka, daha çok sayıda girişim de Yapı Kredi ve müşterilerine ulaşma fırsatı yakalayacak.

- "Yenilikçi girişimlere Yapı Kredi'nin parçası olma fırsatı sunuyoruz"

Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı, girişimlere Yapı Kredi'nin 14 milyonun üzerinde mobil kullanıcısına ulaşma, bankanın farklı iş alanlarındaki tecrübesi ve bilgi birikimi ile ürün ve hizmetlerini geliştirme, yurt içi ve yurt dışı hızlandırma programları, mentorlükler, girişimcilere özel ürün ve hizmet paketleri, Bankanın FRWRD Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile tanışma ve yatırım imkanlarına ulaşma gibi pek çok olanak sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan "FRWRD İş Birliği Programı"nda müşterilere, girişimlere ve bankaya karşılıklı fayda sağlama ilkesiyle bugüne dek onlarca girişimi desteklediklerini belirtti.

Doğan, "Bir adım önde olma vizyonu ile Yapı Kredi Mobil uygulamamızı bankacılık sektörünün ilk süper uygulamasına dönüştürdük ve herkese açık bir platform olarak konumlandırdık. Aylık 500 milyon etkileşime sahip Yapı Kredi Mobil'e müşteri odaklı yenilikçi uygulamaların entegrasyonunu sağlıyor. Sahip olduğumuz bu çevik ve iş birliği odaklı yaklaşımla ekosistemin çeşitliliği ve üretkenliğinden faydalanarak müşterilerimize daha zengin bir kullanıcı deneyimi sunmaya devam ediyoruz. Yapı Kredi FRWRD İş Birliği Programı'yla birlikte mobil uygulamamız içerisinde yer alan birçok bankacılık ve bankacılık ötesi işlemin tek yerden kolaylıkla ulaşılabildiği "Benim Dünyam" platformu ile uyumlu teknolojiler geliştiren birçok girişimin entegrasyonunu ve müşterilerimizle bir araya gelmesini sağladık." açıklamalarında bulundu.

Bankanın stratejileriyle uyumlu şekilde inovatif ürünler geliştiren daha fazla girişime ulaşmak ve bu yeni iş birlikleri ile müşterilerine daha fazla sayıda hizmet ulaştırmak istediklerine değinen Doğan, "Bu hedefle FRWRD İş Birliği Programı'mızın kapsamını bankamız stratejileri doğrultusunda odaklandığımız tüm alanlarda genişletiyoruz. Yapı Kredi tecrübesiyle girişimini daha da geliştirmek isteyen tüm girişimleri programımıza başvuruda bulunmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.