Yapılar Köyü Yolu Çileye Dönüştü: "Yetkililer Sesimizi Duysun!"

Siirt 06.09.2024 - 17:31, Güncelleme: 06.09.2024 - 17:32 2200 kez okundu.
 

Yapılar Köyü Yolu Çileye Dönüştü: "Yetkililer Sesimizi Duysun!"

Kurtalan’a 10 kilometre uzaklıkta bulunan Yapılar Köyü sakinleri, köy yolunun yapılmasını talep ediyor.
Köylerine ulaşım sağlayan yolun kullanılamaz durumda olduğunu belirten köy halkı, yetkililerden yolun bir an önce yapılmasını istedi. Köyde yaşayan vatandaşlar, daha önce de yol yapımı için başvuruda bulunduklarını, ancak aradan geçen süreye rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını dile getirdiler. Köy sakinlerinden Emin Onur, köylerine ulaşımı sağlayan yolun çok kötü durumda olduğunu, araçların büyük zorluklarla ilerleyebildiğini belirterek, “Yoldaki çukurlar nedeniyle araçlarımız sürekli arızalanıyor. Yolun 3-4 kilometrelik kısmı özellikle çok kötü durumda. Bu yolda araçla ilerlemek çok zor. Yetkililerden köy yolumuzun yapılmasını istiyoruz.” dedi. Onur, ayrıca şunları ekledi: “Daha önce yol yapımı için girişimlerde bulunduk, ancak şu ana kadar herhangi bir çalışma yapılmadı. Biz de çağın gerektirdiği koşullara uygun bir köy yoluna sahip olmak istiyoruz. Bu bizim hakkımız.” (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)        
Kurtalan’a 10 kilometre uzaklıkta bulunan Yapılar Köyü sakinleri, köy yolunun yapılmasını talep ediyor.

Köylerine ulaşım sağlayan yolun kullanılamaz durumda olduğunu belirten köy halkı, yetkililerden yolun bir an önce yapılmasını istedi.

Köyde yaşayan vatandaşlar, daha önce de yol yapımı için başvuruda bulunduklarını, ancak aradan geçen süreye rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını dile getirdiler.

Köy sakinlerinden Emin Onur, köylerine ulaşımı sağlayan yolun çok kötü durumda olduğunu, araçların büyük zorluklarla ilerleyebildiğini belirterek, “Yoldaki çukurlar nedeniyle araçlarımız sürekli arızalanıyor. Yolun 3-4 kilometrelik kısmı özellikle çok kötü durumda. Bu yolda araçla ilerlemek çok zor. Yetkililerden köy yolumuzun yapılmasını istiyoruz.” dedi.

Onur, ayrıca şunları ekledi: “Daha önce yol yapımı için girişimlerde bulunduk, ancak şu ana kadar herhangi bir çalışma yapılmadı. Biz de çağın gerektirdiği koşullara uygun bir köy yoluna sahip olmak istiyoruz. Bu bizim hakkımız.”

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.