ASDEP Ekiplerinden Köyde Yaşayan Vatandaşlara Destek Ziyareti

Pervari 02.08.2024 - 22:12, Güncelleme: 02.08.2024 - 22:12 6544+ kez okundu.
 

ASDEP Ekiplerinden Köyde Yaşayan Vatandaşlara Destek Ziyareti

Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) ekipleri Kurtalan’a bağlı Üçpınar Köyünü ziyaret ederek köylülerin sorunlarıyla ilgilendi.
Kurtalan’da Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında oluşturulan ekipler, ilçeye bağlı Üçpınar Köyüne giderek köyde yaşayan vatandaşları devletin sunduğu imkanlardan yararlanmalarını sağladı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Siirt İl Müdürlüğü ve Kurtalan Kaymakamlığı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğüne bağlı ASDEP ekipleri, Üçpınar Köyüne giderek köylülerle bir araya gelip ailelerin maddi durumunu, sosyal yapısını ve ihtiyaçlarını belirledi. Köylülerle uzun bir süre ilgilenen ASDEP ekipleri çocukları, yaşlıları, kadın ve erkeleri dinleyip dile getirilen konuları ilgili kurumlara ileteceklerini belirtti. Köyde yaşayan ailelere psikososyal destekte veren görevliler, köy okulu binasında bir araya getirdikleri kadınlarla konuşup talep ve sorunlarını diledi. Ekipler Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler tarafından sağlanan sosyal yardımlar hakkında da bilgi verirken devletin her zaman köyde yaşayan vatandaşların yanında olduğu mesajını verdi. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) ekipleri Kurtalan’a bağlı Üçpınar Köyünü ziyaret ederek köylülerin sorunlarıyla ilgilendi.

Kurtalan’da Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında oluşturulan ekipler, ilçeye bağlı Üçpınar Köyüne giderek köyde yaşayan vatandaşları devletin sunduğu imkanlardan yararlanmalarını sağladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Siirt İl Müdürlüğü ve Kurtalan Kaymakamlığı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğüne bağlı ASDEP ekipleri, Üçpınar Köyüne giderek köylülerle bir araya gelip ailelerin maddi durumunu, sosyal yapısını ve ihtiyaçlarını belirledi.

Köylülerle uzun bir süre ilgilenen ASDEP ekipleri çocukları, yaşlıları, kadın ve erkeleri dinleyip dile getirilen konuları ilgili kurumlara ileteceklerini belirtti.

Köyde yaşayan ailelere psikososyal destekte veren görevliler, köy okulu binasında bir araya getirdikleri kadınlarla konuşup talep ve sorunlarını diledi.

Ekipler Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler tarafından sağlanan sosyal yardımlar hakkında da bilgi verirken devletin her zaman köyde yaşayan vatandaşların yanında olduğu mesajını verdi.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.