Baykan-Siirt Yolunda Araç Hayvan Sürüsüne Çarptı!

Siirt 25.10.2024 - 20:36, Güncelleme: 25.10.2024 - 20:36 514 kez okundu.
 

Baykan-Siirt Yolunda Araç Hayvan Sürüsüne Çarptı!

Baykan-Siirt Karayolunda Büyükbaş Hayvan Sürüsüne Çarpan Otomobil Kaza Yaptı: 2 İnek Telef Oldu.
Siirt’in Baykan ilçesi ile Siirt arasındaki karayolunda, büyükbaş hayvan sürüsüne çarpan bir otomobil kaza yaptı. Veyselkarani yakınlarındaki Çaykaya Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, herhangi bir yaralanma yaşanmazken 2 inek çarpmanın etkisiyle telef oldu. Kazanın ardından, çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Telef olan hayvanlar, iş makinesi yardımıyla yoldan kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Baykan-Siirt Karayolunda Büyükbaş Hayvan Sürüsüne Çarpan Otomobil Kaza Yaptı: 2 İnek Telef Oldu.

Siirt’in Baykan ilçesi ile Siirt arasındaki karayolunda, büyükbaş hayvan sürüsüne çarpan bir otomobil kaza yaptı.

Veyselkarani yakınlarındaki Çaykaya Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, herhangi bir yaralanma yaşanmazken 2 inek çarpmanın etkisiyle telef oldu.

Kazanın ardından, çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Telef olan hayvanlar, iş makinesi yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.