Gaziantep FK-Konyaspor maçının ardından

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 27.10.2024 - 17:00, Güncelleme: 27.10.2024 - 16:26 623 kez okundu.
 

Gaziantep FK-Konyaspor maçının ardından

- Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: "Bugün hak ettikleri ve çok istedikleri galibiyeti aldıkları için oyuncularımı kutluyorum"
GAZİANTEP (AA) - Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiği TÜMOSAN Konyaspor'u 3-1 yenen Gaziantep FK'de teknik direktör Selçuk İnan, oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik etti.İnan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya arzulu ve istekli başladıklarını söyledi.Müsabakaya oldukça iyi hazırlandıklarını belirten İnan, şu değerlendirmede bulundu:"Bugün bizim için çok önemliydi. Çünkü 6-7 maçtır kazanamıyorduk. Aslında zaman zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıtan bir takımdık ama sonuç alamıyorduk. Bugün sonuç aldığımız için çok mutluyum. Oyuncularımın isteğinden, mücadelesinden fazlasıyla memnunum. Onlar adına çok mutluyum. Bugün hak ettikleri ve çok istedikleri galibiyeti aldıkları için oyuncularımı kutluyorum."
- Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: "Bugün hak ettikleri ve çok istedikleri galibiyeti aldıkları için oyuncularımı kutluyorum"

GAZİANTEP (AA) - Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiği TÜMOSAN Konyaspor'u 3-1 yenen Gaziantep FK'de teknik direktör Selçuk İnan, oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik etti.

İnan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya arzulu ve istekli başladıklarını söyledi.

Müsabakaya oldukça iyi hazırlandıklarını belirten İnan, şu değerlendirmede bulundu:

"Bugün bizim için çok önemliydi. Çünkü 6-7 maçtır kazanamıyorduk. Aslında zaman zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıtan bir takımdık ama sonuç alamıyorduk. Bugün sonuç aldığımız için çok mutluyum. Oyuncularımın isteğinden, mücadelesinden fazlasıyla memnunum. Onlar adına çok mutluyum. Bugün hak ettikleri ve çok istedikleri galibiyeti aldıkları için oyuncularımı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.