İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Siirt Paylaşımı

Siirt 28.07.2024 - 13:19, Güncelleme: 28.07.2024 - 13:19 2512+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Siirt Paylaşımı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Siirt'teki Botan Vadisi'ni paylaştı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Siirt'in eşsiz güzelliklerinden biri olan Botan Vadisi'ni paylaştı. Paylaşımında, vadideki doğal yaşamın ve huzurun altını çizen Yerlikaya, şu ifadelere yer verdi: "Botan Vadisi Milli Parkı’nda atlar özgürce koşuyor, tekneler serin suları yara yara ilerliyor. Yamaç paraşütleri rüzgarlara eşlik ediyor. Bölge insanımız terör bittikçe daha rahat nefes alıyor, Siirt huzur doluyor. Artık Botan Vadisi terörle değil, doğa tutkunlarıyla anılıyor. Hamd olsun, artık dünya Siirt’i, bu güzel şehrimizin eşsiz güzelliklerini keşfediyor. Tarım ve ticaretin yanında turizm de gelişiyor." (Haber Merkezi)
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Siirt'teki Botan Vadisi'ni paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Siirt'in eşsiz güzelliklerinden biri olan Botan Vadisi'ni paylaştı. Paylaşımında, vadideki doğal yaşamın ve huzurun altını çizen Yerlikaya, şu ifadelere yer verdi:

"Botan Vadisi Milli Parkı’nda atlar özgürce koşuyor, tekneler serin suları yara yara ilerliyor. Yamaç paraşütleri rüzgarlara eşlik ediyor. Bölge insanımız terör bittikçe daha rahat nefes alıyor, Siirt huzur doluyor. Artık Botan Vadisi terörle değil, doğa tutkunlarıyla anılıyor. Hamd olsun, artık dünya Siirt’i, bu güzel şehrimizin eşsiz güzelliklerini keşfediyor. Tarım ve ticaretin yanında turizm de gelişiyor."

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.