Kurtalan Kaymakamı Samet Serin, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

Kurtalan 12.09.2023 - 14:26, Güncelleme: 12.09.2023 - 14:26 3165+ kez okundu.
 

Kurtalan Kaymakamı Samet Serin, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet Serin, kurum ziyaretlerini sürdürüyor.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet Serin ilk olarak Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce’den brifing alan Serin, görevi başındaki askerlere kolaylıklar diledi. Serin daha sonra Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir’den ilçedeki asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgi aldı. Emniyet personeliyle de bir süre sohbet eden Serin ziyaretini sonlandırdı. (Haber Merkezi)
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet Serin, kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet Serin ilk olarak Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce’den brifing alan Serin, görevi başındaki askerlere kolaylıklar diledi.

Serin daha sonra Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir’den ilçedeki asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgi aldı.

Emniyet personeliyle de bir süre sohbet eden Serin ziyaretini sonlandırdı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.