Kurtalan’da elektrik direğine sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Kurtalan 02.10.2023 - 13:53, Güncelleme: 02.10.2023 - 13:53 24401+ kez okundu.
 

Kurtalan’da elektrik direğine sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Kurtalan’da elektrik direğine sıkışan yavru kedi Kurtalan Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Kurtalan Belediyesi İtfaiye ekibi, Bahçeli Evler Mahallesinde elektrik direğine sıkışan küçük kediyi kurtardı. Alınan bilgilere göre gece saat 22.00 civarında Kurtalan’ın Bahçelievler Mahallesinde yavru bir kedi elektrik direğinin boşluk kısmına sıkıştı uzun bir süre can havliyle ses çıkartan yavru kediyi fark eden mahalle sakinleri durumu Kurtalan Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yavru kediyi bulunduğu yerden çıkartmak için yoğun bir çaba gösterdi. Elektrik direğini sıkışan yavru kedi, korkudan dolayı yardım edenleri ısırmaya çalışırken belediye ekipleri güvenlik amacıyla bir miktar balı ağı kullanarak kediyi zapt edip sıkıştığı yerden çıkartmayı başardı. Sıkıştığı yerden sağlıklı bir şekilde çıkartılan yavru kedi yapılan sağlık taramasından sonra annesi tarafından bulunması için bulduğu mevkide serbest bırakıldı. (Abdulaziz ÖZCAN)    
Kurtalan’da elektrik direğine sıkışan yavru kedi Kurtalan Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kurtalan Belediyesi İtfaiye ekibi, Bahçeli Evler Mahallesinde elektrik direğine sıkışan küçük kediyi kurtardı.

Alınan bilgilere göre gece saat 22.00 civarında Kurtalan’ın Bahçelievler Mahallesinde yavru bir kedi elektrik direğinin boşluk kısmına sıkıştı uzun bir süre can havliyle ses çıkartan yavru kediyi fark eden mahalle sakinleri durumu Kurtalan Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yavru kediyi bulunduğu yerden çıkartmak için yoğun bir çaba gösterdi.

Elektrik direğini sıkışan yavru kedi, korkudan dolayı yardım edenleri ısırmaya çalışırken belediye ekipleri güvenlik amacıyla bir miktar balı ağı kullanarak kediyi zapt edip sıkıştığı yerden çıkartmayı başardı.

Sıkıştığı yerden sağlıklı bir şekilde çıkartılan yavru kedi yapılan sağlık taramasından sonra annesi tarafından bulunması için bulduğu mevkide serbest bırakıldı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.