Şanlıurfa'da kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı yapıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 16.09.2024 - 15:00, Güncelleme: 16.09.2024 - 14:36 750 kez okundu.
 

Şanlıurfa'da kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı yapıldı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde "Kadına Yönelik Şiddet ve Erken Yaşta Zorla Evliliklerle Mücadele İlçe Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi.Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü başkanlığında düzenlenen toplantıya, ilgili kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.İlçede kadınlara yönelik şiddetle mücadele konusunda yapılan çalışmalar ve bu alanda daha etkin çözümler geliştirilmesi için alınacak önlemlerin ele alındığı toplantıda, erken yaşta zorla evliliklerin önlenmesi için yapılması gereken farkındalık çalışmaları ve kurumlar arası işbirliğinin önemi vurgulandı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaymakam Ülkü, toplumun her kesiminin bu önemli konuya duyarlı davranması gerektiğini belirtti.

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde "Kadına Yönelik Şiddet ve Erken Yaşta Zorla Evliliklerle Mücadele İlçe Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü başkanlığında düzenlenen toplantıya, ilgili kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İlçede kadınlara yönelik şiddetle mücadele konusunda yapılan çalışmalar ve bu alanda daha etkin çözümler geliştirilmesi için alınacak önlemlerin ele alındığı toplantıda, erken yaşta zorla evliliklerin önlenmesi için yapılması gereken farkındalık çalışmaları ve kurumlar arası işbirliğinin önemi vurgulandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaymakam Ülkü, toplumun her kesiminin bu önemli konuya duyarlı davranması gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.