Kurtalan’da Lokantalara Hijyen Denetimi!

Siirt 17.09.2024 - 18:23, Güncelleme: 17.09.2024 - 18:24 2502 kez okundu.
 

Kurtalan’da Lokantalara Hijyen Denetimi!

Kurtalan’da faaliyet gösteren lokantalar Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi.
Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren lokantalarda temizlik, hijyen, gıda güvenirliği, gramaj kontrolü ve fiyat tarifesi denetimi yaptı. Yapılan denetimlerde tespit edilen eksiklikler hakkında işletme sahiplerine uyarılarda bulunulurken lokantaların mutfak kısmında mevzuata aykırı durum tespit delen birkaç lokanta işletmesine uyarıda bulunuldu. Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Seyfi Ceylan ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve lokantaların tamamında temizlik, hijyen, gıda güvenirliği ve gramaj kontrolü noktasında denetimlerin periyodik olarak yapılacağı kaydedilirken tespit edilen eksiklikler ve usulsüzlükler noktasında cezai işlemin uygulanacağını aktardı. Ceylan, gıda güvenliği noktasında daha önce yapılan kontrollerde tespit edilen aykırı durumlar nedeniyle cezai işlem uygulanan işletmelerin olduğunu da sözleri arasında hatırlattı.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan’da faaliyet gösteren lokantalar Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi.

Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren lokantalarda temizlik, hijyen, gıda güvenirliği, gramaj kontrolü ve fiyat tarifesi denetimi yaptı.

Yapılan denetimlerde tespit edilen eksiklikler hakkında işletme sahiplerine uyarılarda bulunulurken lokantaların mutfak kısmında mevzuata aykırı durum tespit delen birkaç lokanta işletmesine uyarıda bulunuldu.

Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Seyfi Ceylan ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve lokantaların tamamında temizlik, hijyen, gıda güvenirliği ve gramaj kontrolü noktasında denetimlerin periyodik olarak yapılacağı kaydedilirken tespit edilen eksiklikler ve usulsüzlükler noktasında cezai işlemin uygulanacağını aktardı.

Ceylan, gıda güvenliği noktasında daha önce yapılan kontrollerde tespit edilen aykırı durumlar nedeniyle cezai işlem uygulanan işletmelerin olduğunu da sözleri arasında hatırlattı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.