Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde oryantasyon eğitimi düzenlendi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 25.09.2024 - 16:30, Güncelleme: 25.09.2024 - 16:27 339 kez okundu.
 

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde oryantasyon eğitimi düzenlendi

SİİRT (AA) - Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde oryantasyon eğitimi düzenlendi.Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Sağlık Bakanlığı 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında atanan pratisyen hekimlere yönelik eğitim gerçekleştirildi.Uzman hekimler tarafından iki aşamalı gerçekleştirilen eğitimlerde, mevzuat hükümleri, etik yaklaşım, acil servis işleyişi, sık karşılaşılan acil vakalarda semptomatik yaklaşım, adli vaka yönetimi ile temel ve ileri kardiyak yaşam desteği konularında bilgi verildi.Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi.

SİİRT (AA) - Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Sağlık Bakanlığı 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında atanan pratisyen hekimlere yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Uzman hekimler tarafından iki aşamalı gerçekleştirilen eğitimlerde, mevzuat hükümleri, etik yaklaşım, acil servis işleyişi, sık karşılaşılan acil vakalarda semptomatik yaklaşım, adli vaka yönetimi ile temel ve ileri kardiyak yaşam desteği konularında bilgi verildi.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.