Siirt Kurtalan’da Gece Geç Saatlerde Atılan Havai Fişekler Vatandaşları Tedirgin Ediyor

Siirt 24.09.2024 - 12:42, Güncelleme: 24.09.2024 - 14:57 458 kez okundu.
 

Siirt Kurtalan’da Gece Geç Saatlerde Atılan Havai Fişekler Vatandaşları Tedirgin Ediyor

Kurtalan’da düğünlerin ardından geç saatlerde atılan havai fişekler ilçe sakinlerini tedirgin ediyor. Vatandaşlar, özellikle çocukların korktuğunu belirterek, Kurtalan Kaymakamlığı'nın soruna acil çözüm bulmasını talep ediyor.
Kurtalan ilçesinde özellikle düğünlerin ardından geç saatlerde atılan havai fişekler, ilçe sakinleri arasında ciddi tedirginliğe yol açıyor. Vatandaşlar, gece yarısına doğru patlayan fişeklerin özellikle çocuklarda büyük korkuya neden olduğunu belirtiyor. Havai fişeklerin kontrolsüz bir şekilde kullanılması, ilçe sakinlerinin huzurunu kaçırdığı gibi, öğrencilerin de gece uykularından korkuyla uyanmalarına sebep oluyor. Vatandaşlar, havai fişeklerin belirli bir saat sınırı içinde ve daha kontrollü bir şekilde kullanılmasını talep ediyor. Gece saat 12.00’den sonra hala patlayan fişeklerin insanların uyku düzenini bozduğunu ifade eden ilçe sakinleri, yetkililerden bu konuda daha fazla denetim bekliyor. Özellikle okula giden çocukların sabah erken saatlerde kalkması gerektiğini vurgulayan aileler, bu durumun çocukların sağlığını ve eğitim hayatını olumsuz etkilediğini dile getiriyor. Kurtalan Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne büyük sorumluluk düşüyor. Vatandaşlar, bu iki kurumun havai fişeklerin denetimi konusunda daha ciddi adımlar atmasını bekliyor. Havai fişek kullanımının kontrol altına alınması, ilçede yaşayanların huzur ve güvenliğini sağlamak adına elzem bir adım olarak öne çıkıyor. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan’da düğünlerin ardından geç saatlerde atılan havai fişekler ilçe sakinlerini tedirgin ediyor. Vatandaşlar, özellikle çocukların korktuğunu belirterek, Kurtalan Kaymakamlığı'nın soruna acil çözüm bulmasını talep ediyor.

Kurtalan ilçesinde özellikle düğünlerin ardından geç saatlerde atılan havai fişekler, ilçe sakinleri arasında ciddi tedirginliğe yol açıyor. Vatandaşlar, gece yarısına doğru patlayan fişeklerin özellikle çocuklarda büyük korkuya neden olduğunu belirtiyor. Havai fişeklerin kontrolsüz bir şekilde kullanılması, ilçe sakinlerinin huzurunu kaçırdığı gibi, öğrencilerin de gece uykularından korkuyla uyanmalarına sebep oluyor.

Vatandaşlar, havai fişeklerin belirli bir saat sınırı içinde ve daha kontrollü bir şekilde kullanılmasını talep ediyor. Gece saat 12.00’den sonra hala patlayan fişeklerin insanların uyku düzenini bozduğunu ifade eden ilçe sakinleri, yetkililerden bu konuda daha fazla denetim bekliyor. Özellikle okula giden çocukların sabah erken saatlerde kalkması gerektiğini vurgulayan aileler, bu durumun çocukların sağlığını ve eğitim hayatını olumsuz etkilediğini dile getiriyor.

Kurtalan Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne büyük sorumluluk düşüyor. Vatandaşlar, bu iki kurumun havai fişeklerin denetimi konusunda daha ciddi adımlar atmasını bekliyor.

Havai fişek kullanımının kontrol altına alınması, ilçede yaşayanların huzur ve güvenliğini sağlamak adına elzem bir adım olarak öne çıkıyor.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.