Siirt'te Ahilik Haftası Kutlamaları Başladı

Siirt 24.09.2024 - 12:58, Güncelleme: 24.09.2024 - 12:58 218 kez okundu.
 

Siirt'te Ahilik Haftası Kutlamaları Başladı

Siirt'te Ahilik Haftası etkinlikleri, esnaf ve sanatkârların Vali Dr. Kemal Kızılkaya'yı ziyaret etmesiyle başladı.
Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemal Koyuncu, Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt, Siirt Ticaret Odası Başkan Vekili Kadir Demirhan ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Tav, Ahilik Haftası dolayısıyla Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’yı makamında ziyaret etti. Vali Kızılkaya, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi aldı. Bu anlamlı haftada, yılın ahisi seçilen Mehmet Beşir Özkılıç, yılın kalfası Taner Ay ve yılın çırağı Mücahit Pişkin’i tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Vali Kızılkaya, ahiliğin dürüstlük, sevgi, dostluk, dayanışma ve kardeşliğin simgesi olduğunu belirterek, “Ahilik kültürünü yüzyıllardır yaşatan tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyor, işlerinin hayırlı, kazançlarının bereketli olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.” ifadelerini kullandı. (Siirt Valiliği Basın)
Siirt'te Ahilik Haftası etkinlikleri, esnaf ve sanatkârların Vali Dr. Kemal Kızılkaya'yı ziyaret etmesiyle başladı.

Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemal Koyuncu, Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt, Siirt Ticaret Odası Başkan Vekili Kadir Demirhan ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Tav, Ahilik Haftası dolayısıyla Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’yı makamında ziyaret etti.

Vali Kızılkaya, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi aldı. Bu anlamlı haftada, yılın ahisi seçilen Mehmet Beşir Özkılıç, yılın kalfası Taner Ay ve yılın çırağı Mücahit Pişkin’i tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Vali Kızılkaya, ahiliğin dürüstlük, sevgi, dostluk, dayanışma ve kardeşliğin simgesi olduğunu belirterek, “Ahilik kültürünü yüzyıllardır yaşatan tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyor, işlerinin hayırlı, kazançlarının bereketli olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.” ifadelerini kullandı.

(Siirt Valiliği Basın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.