Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde güvenlik toplantısı yapıldı

Siirt 24.09.2024 - 14:30, Güncelleme: 24.09.2024 - 14:56 246 kez okundu.
 

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde güvenlik toplantısı yapıldı

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde güvenlik toplantısı yapıldı.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan açıklamaya göre, koruyucu ve önleyici güvenlik faaliyetleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen görüşmede, hastane binası güvenliği ve güvenlik kontrol noktaları hakkında kapsamlı bir bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, güvenlik personelinin eğitiminden bina giriş çıkışlarının denetimine kadar birçok konu ele alınarak, hastane güvenliğinin en üst seviyeye çıkarılması planlandı. İl Emniyet Müdürlüğü'nün sağladığı rehberlik ile hastanede güvenlik önlemlerinin daha da iyileştirilmesi yönünde önemli adımlar atıldı. (AA)
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde güvenlik toplantısı yapıldı.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan açıklamaya göre, koruyucu ve önleyici güvenlik faaliyetleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen görüşmede, hastane binası güvenliği ve güvenlik kontrol noktaları hakkında kapsamlı bir bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, güvenlik personelinin eğitiminden bina giriş çıkışlarının denetimine kadar birçok konu ele alınarak, hastane güvenliğinin en üst seviyeye çıkarılması planlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün sağladığı rehberlik ile hastanede güvenlik önlemlerinin daha da iyileştirilmesi yönünde önemli adımlar atıldı.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.