Adıyaman Üniversitesi Rektörü Kelleş'ten üniversite öğrencilerine ziyaret

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 26.09.2024 - 14:00, Güncelleme: 26.09.2024 - 13:34 591 kez okundu.
 

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Kelleş'ten üniversite öğrencilerine ziyaret

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü idareci ve öğrencilerini ziyaret etti.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Kelleş, 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul eden Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü ziyaret etti.Bölüm akademik kadrosu ve öğrencilerle bir araya gelen Prof. Dr. Kelleş, eğitim süreci hakkında bilgi aldı.Kelleş, daha sonra öğrencilerle sohbet ederek onların sorunlarını dinleyip üniversite hakkında bilgi verdi.

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü idareci ve öğrencilerini ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Kelleş, 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul eden Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü ziyaret etti.

Bölüm akademik kadrosu ve öğrencilerle bir araya gelen Prof. Dr. Kelleş, eğitim süreci hakkında bilgi aldı.

Kelleş, daha sonra öğrencilerle sohbet ederek onların sorunlarını dinleyip üniversite hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.