Siirt’e Yeni Doktor Atandı!

Siirt 06.10.2024 - 17:33, Güncelleme: 06.10.2024 - 17:33 2286 kez okundu.
 

Siirt’e Yeni Doktor Atandı!

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine Yeni Psikiyatri Uzmanı Atandı.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, 118. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında yeni bir psikiyatri uzmanı atandı. Doktor Eylül Yeral, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olup, uzmanlık eğitimini Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tamamladı. Görevine başlayan Dr. Eylül Yeral, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Muayene olmak isteyen vatandaşların, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden veya Sağlık Bakanlığı’nın 182 numaralı hattından randevu alabilecekleri bildirildi. (Haber Merkezi)
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine Yeni Psikiyatri Uzmanı Atandı.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, 118. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında yeni bir psikiyatri uzmanı atandı. Doktor Eylül Yeral, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olup, uzmanlık eğitimini Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tamamladı.

Görevine başlayan Dr. Eylül Yeral, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Muayene olmak isteyen vatandaşların, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden veya Sağlık Bakanlığı’nın 182 numaralı hattından randevu alabilecekleri bildirildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.