İnternet Destekli Televizyonlar, Uydu Ustalarına Can Suyu Oldu

Siirt 06.10.2024 - 17:57, Güncelleme: 06.10.2024 - 17:57 468 kez okundu.
 

İnternet Destekli Televizyonlar, Uydu Ustalarına Can Suyu Oldu

Bir zamanlar bitme noktasına gelen meslek, gelişen teknolojiye ayak uyduran markalar sayesinde ayakta kalmayı başardı.
İnternet verisini işleyebilme özelliğine sahip televizyonlar, uydu kurulum ustalarının tekrar rağbet görmesini sağlıyor. İnternet teknolojisinin yaygın olarak kullanılmadığı dönemlerde ortaya çıkan uydu alıcıları, kurulum ustalarının en yoğun çalıştığı zamanlardı. Ancak telefon üreticileri, gelişmiş ve erişimi kolay internet özellikli telefonları piyasaya sürerken, uydu alıcılı televizyonlara olan talep neredeyse dip seviyelere inmişti. Televizyon üreticileri ise, gelişen teknolojik çağa ayak uydurarak bu geri planda kalmış durumu neredeyse tamamen ortadan kaldırmayı başardı. Kurtalan’da faaliyet gösteren Next & Nextstar Bayisi Behçet Karataş, internet verisini işleyebilme özelliğine sahip televizyonlar sayesinde televizyon kurulum ustalarının eskisi gibi iş yoğunluğu yaşamaya başladıklarını belirtti. “Next & Nextstar uydu alıcı ve televizyon üreticisi markamız, gelişen teknoloji çağına ayak uyduran projeleri sayesinde yeniden iş yoğunluğu yaşamaya başladık,” diyen Karataş, internet verisi işleme özelliği olmayan televizyonlar olmasaydı, uydu kurulum ustalığının gelişen çağa ayak uyduramayacağını ve ortadan kalkacağını savundu. İnternet verisi işleme özelliğine sahip televizyonlar sayesinde kullanıcıların artık geniş ekranlarda sanal ortamlarda vakit geçirebildiğine değinen Karataş, “Biliyorsunuz, bayiliğini yaptığımız Next & Nextstar markası, uydu alıcı ve televizyon üretiminde öncü bir marka. Gelişen teknolojik çağda hayata geçirdiği projelerle varlığını daha güçlü bir şekilde sürdürüyor. Biz de burada Next & Nextstar markasının bayiliğini yaparak ilçemize kaliteli hizmet sunuyoruz. Yılların bilgi ve birikimiyle kendisini kanıtlamış bu markalar sayesinde uydu kurulum mesleği bitme noktasından kurtuldu,” ifadelerini kullandı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Bir zamanlar bitme noktasına gelen meslek, gelişen teknolojiye ayak uyduran markalar sayesinde ayakta kalmayı başardı.

İnternet verisini işleyebilme özelliğine sahip televizyonlar, uydu kurulum ustalarının tekrar rağbet görmesini sağlıyor.

İnternet teknolojisinin yaygın olarak kullanılmadığı dönemlerde ortaya çıkan uydu alıcıları, kurulum ustalarının en yoğun çalıştığı zamanlardı.

Ancak telefon üreticileri, gelişmiş ve erişimi kolay internet özellikli telefonları piyasaya sürerken, uydu alıcılı televizyonlara olan talep neredeyse dip seviyelere inmişti.

Televizyon üreticileri ise, gelişen teknolojik çağa ayak uydurarak bu geri planda kalmış durumu neredeyse tamamen ortadan kaldırmayı başardı.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Next & Nextstar Bayisi Behçet Karataş, internet verisini işleyebilme özelliğine sahip televizyonlar sayesinde televizyon kurulum ustalarının eskisi gibi iş yoğunluğu yaşamaya başladıklarını belirtti.

“Next & Nextstar uydu alıcı ve televizyon üreticisi markamız, gelişen teknoloji çağına ayak uyduran projeleri sayesinde yeniden iş yoğunluğu yaşamaya başladık,” diyen Karataş, internet verisi işleme özelliği olmayan televizyonlar olmasaydı, uydu kurulum ustalığının gelişen çağa ayak uyduramayacağını ve ortadan kalkacağını savundu.

İnternet verisi işleme özelliğine sahip televizyonlar sayesinde kullanıcıların artık geniş ekranlarda sanal ortamlarda vakit geçirebildiğine değinen Karataş, “Biliyorsunuz, bayiliğini yaptığımız Next & Nextstar markası, uydu alıcı ve televizyon üretiminde öncü bir marka. Gelişen teknolojik çağda hayata geçirdiği projelerle varlığını daha güçlü bir şekilde sürdürüyor. Biz de burada Next & Nextstar markasının bayiliğini yaparak ilçemize kaliteli hizmet sunuyoruz. Yılların bilgi ve birikimiyle kendisini kanıtlamış bu markalar sayesinde uydu kurulum mesleği bitme noktasından kurtuldu,” ifadelerini kullandı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.