Kurtalan’da lise öğrencileri Filistin’in için yürüdü!

Siirt 07.10.2024 - 20:21, Güncelleme: 07.10.2024 - 20:21 1706 kez okundu.
 

Kurtalan’da lise öğrencileri Filistin’in için yürüdü!

Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde lise öğrencilerinin katılımıyla Filistin’e destek yürüyüşü gerçekleştirildi.
Saat 14.00’da başlayan destek yürüyüşüne Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Recep Pekgöz, Kurtalan İlçe Müftüsü Abdullah ErdemGençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler ile birlikte Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi Öğrencileri, Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri ve Kurtalan İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri katıldı. Düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşünde lise öğrencilerinin oluşturduğu büyük grup İsrail aleyhine sloganlar atarken Gazze’ye yönelik işgalci ve katliamcı saldırılar kınandı. Kurtalan Gençlik Merkezi Binası önünde başlayan yürüyüş ilçenin işlek caddelerinden olan Barış Caddesi güzergahı ve Yaşar Kemal Caddesi güzergahında sürerken öğrenciler yanlarında getirdikleri Filistin Bayrakları ve İsrail aleyhine yazılar içeren pankartları ön saflarda tuttu.  Büyük bir öğrenci kalabalığıyla gerçekleşen yürüyüşü gören vatandaşlar telefonlarıyla görüntü çekip yürüyüşe katılan öğrencilere destek verdi. İsrail’in Gazzeye yönelik vahşet dolu saldırılarını hafızalarda diri tutmak için gerçekleştirilen Filistin’e destek yürüyüşü 15 Temmuz Parkı girişinde sonlandırıldı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde lise öğrencilerinin katılımıyla Filistin’e destek yürüyüşü gerçekleştirildi.

Saat 14.00’da başlayan destek yürüyüşüne Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Recep Pekgöz, Kurtalan İlçe Müftüsü Abdullah ErdemGençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler ile birlikte Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi Öğrencileri, Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri ve Kurtalan İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri katıldı.

Düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşünde lise öğrencilerinin oluşturduğu büyük grup İsrail aleyhine sloganlar atarken Gazze’ye yönelik işgalci ve katliamcı saldırılar kınandı.

Kurtalan Gençlik Merkezi Binası önünde başlayan yürüyüş ilçenin işlek caddelerinden olan Barış Caddesi güzergahı ve Yaşar Kemal Caddesi güzergahında sürerken öğrenciler yanlarında getirdikleri Filistin Bayrakları ve İsrail aleyhine yazılar içeren pankartları ön saflarda tuttu. 

Büyük bir öğrenci kalabalığıyla gerçekleşen yürüyüşü gören vatandaşlar telefonlarıyla görüntü çekip yürüyüşe katılan öğrencilere destek verdi.

İsrail’in Gazzeye yönelik vahşet dolu saldırılarını hafızalarda diri tutmak için gerçekleştirilen Filistin’e destek yürüyüşü 15 Temmuz Parkı girişinde sonlandırıldı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.