İsrail'in Filistin'e saldırıları Batman’da düzenlenen yürüyüşle protesto edildi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 07.10.2024 - 23:30, Güncelleme: 07.10.2024 - 23:21 1102 kez okundu.
 

İsrail'in Filistin'e saldırıları Batman’da düzenlenen yürüyüşle protesto edildi

BATMAN (AA) - İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları Batman'da sivil toplum kuruluşları öncülüğünde düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.Turgut Özal Bulvarı'nda bir araya gelen katılımcılar, ellerinde Filistin bayraklarıyla Gülistan Caddesi'ne kadar yürüdü.Filistin’i destekleyen dövizler taşıyan grup sık sık tekbir getirdi.Grup adına basın açıklaması okuyan Eğitim Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü, İsrail'in saldırılarına tepkisini dile getirerek, Filistin halkının insanlık tarihinin en vahşi saldırıları sonucunda korkunç bir yıkım yaşadığını söyledi.Konuşmaların ardından Filistin'de hayatını kaybedenler için dua okundu.

BATMAN (AA) - İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları Batman'da sivil toplum kuruluşları öncülüğünde düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.

Turgut Özal Bulvarı'nda bir araya gelen katılımcılar, ellerinde Filistin bayraklarıyla Gülistan Caddesi'ne kadar yürüdü.

Filistin’i destekleyen dövizler taşıyan grup sık sık tekbir getirdi.

Grup adına basın açıklaması okuyan Eğitim Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü, İsrail'in saldırılarına tepkisini dile getirerek, Filistin halkının insanlık tarihinin en vahşi saldırıları sonucunda korkunç bir yıkım yaşadığını söyledi.

Konuşmaların ardından Filistin'de hayatını kaybedenler için dua okundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.