Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin vatandaşları ağırladı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 09.10.2024 - 13:00, Güncelleme: 09.10.2024 - 12:58 184 kez okundu.
 

Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin vatandaşları ağırladı

MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, makamında vatandaşları ağırladı.Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Hükümet Konağında vatandaşları ağırlayan Şahin, onların talep ve isteklerini dinledi.İletilen konuların mümkün olduğu çerçevede çözüme kavuşturulması için yetkililere gerekli talimatları veren Şahin, ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilendi, onlara çeşitli hediyeler verdi.Ziyaretlerde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaaddin Özel ve Yazı İşleri Müdür Vekili Vecdi Erkek de hazır bulundu.

MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, makamında vatandaşları ağırladı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Hükümet Konağında vatandaşları ağırlayan Şahin, onların talep ve isteklerini dinledi.

İletilen konuların mümkün olduğu çerçevede çözüme kavuşturulması için yetkililere gerekli talimatları veren Şahin, ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilendi, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretlerde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaaddin Özel ve Yazı İşleri Müdür Vekili Vecdi Erkek de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.