AFAD, Cizre'de Dicle Nehri'nde keşif çalışması yürüttü

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 09.10.2024 - 14:00, Güncelleme: 09.10.2024 - 13:46 1178 kez okundu.
 

AFAD, Cizre'de Dicle Nehri'nde keşif çalışması yürüttü

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde AFAD, dalgıçlar eşliğinde olası bir acil duruma karşı Dicle Nehri'nde keşif çalışması gerçekleştirdi.AFAD Şırnak İl Müdürü Muzaffer İşlek, ilçede Dicle Nehri üzerinde olası acil durum senaryolarına karşı hazırlıklı olmak için dalgıç ekipleriyle keşif çalışması yürüttüklerini söyledi.İşlek, çalışmada nehrin tehlikeli bölgelerin tespiti, akıntıların yönü, anafor olan bölgelerinin yer tespiti, bölgesel su derinliği, kıyı yapısı, zemin taban yapısı gibi faktörlerin yerinde tespit edildiğini belirtti.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde AFAD, dalgıçlar eşliğinde olası bir acil duruma karşı Dicle Nehri'nde keşif çalışması gerçekleştirdi.

AFAD Şırnak İl Müdürü Muzaffer İşlek, ilçede Dicle Nehri üzerinde olası acil durum senaryolarına karşı hazırlıklı olmak için dalgıç ekipleriyle keşif çalışması yürüttüklerini söyledi.

İşlek, çalışmada nehrin tehlikeli bölgelerin tespiti, akıntıların yönü, anafor olan bölgelerinin yer tespiti, bölgesel su derinliği, kıyı yapısı, zemin taban yapısı gibi faktörlerin yerinde tespit edildiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.