HTS Kayıtları Narin Güran Cinayetinin Düğümünü Çözdü: 4 Kişi Ağırlaştırılmış Müebbetle Yargılanacak

Güncel 15.10.2024 - 12:42, Güncelleme: 15.10.2024 - 12:42 3104 kez okundu.
 

HTS Kayıtları Narin Güran Cinayetinin Düğümünü Çözdü: 4 Kişi Ağırlaştırılmış Müebbetle Yargılanacak

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor.
Soruşturmayı yürüten ekipler, olay anına dair kritik bilgileri HTS (Hat Trafik Sorgusu) kayıtları sayesinde ortaya çıkardı. Kayıtlar, Narin’in evinde öldürüldüğünü ve o sırada evde dört kişinin bulunduğunu netleştirdi. Cinayetin işlenmesinde birlikte hareket ettikleri belirlenen bu dört kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteneceği öğrenildi. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın edindiği bilgilere göre, HTS kayıtları cinayet anında evde amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve cesedi saklamakla suçlanan sıvacı Nevzat Bahtiyar’ın bulunduğunu gösteriyor. Soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, bu dört kişinin işbirliği içinde hareket ederek cinayeti işledikleri öne sürülüyor. Savcılığın hazırlıklarını sürdürdüğü dosyada, şüpheliler için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra, cinayet hakkında bilgi sahibi olup susan veya soruşturmayı yanlış yönlendiren kişiler için de yüksek cezalar talep edilecek. Şu ana kadar Narin Güran cinayetiyle bağlantılı olarak toplam 12 kişinin tutuklandığı açıklandı. Aralarında Salim Güran, Yüksel Güran, Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın da bulunduğu bu kişilerin, suçun işlenmesinde birlikte hareket ettikleri iddia ediliyor. (Haber Merkezi)
Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor.

Soruşturmayı yürüten ekipler, olay anına dair kritik bilgileri HTS (Hat Trafik Sorgusu) kayıtları sayesinde ortaya çıkardı. Kayıtlar, Narin’in evinde öldürüldüğünü ve o sırada evde dört kişinin bulunduğunu netleştirdi. Cinayetin işlenmesinde birlikte hareket ettikleri belirlenen bu dört kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteneceği öğrenildi.

CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın edindiği bilgilere göre, HTS kayıtları cinayet anında evde amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve cesedi saklamakla suçlanan sıvacı Nevzat Bahtiyar’ın bulunduğunu gösteriyor.

Soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, bu dört kişinin işbirliği içinde hareket ederek cinayeti işledikleri öne sürülüyor.

Savcılığın hazırlıklarını sürdürdüğü dosyada, şüpheliler için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra, cinayet hakkında bilgi sahibi olup susan veya soruşturmayı yanlış yönlendiren kişiler için de yüksek cezalar talep edilecek.

Şu ana kadar Narin Güran cinayetiyle bağlantılı olarak toplam 12 kişinin tutuklandığı açıklandı. Aralarında Salim Güran, Yüksel Güran, Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın da bulunduğu bu kişilerin, suçun işlenmesinde birlikte hareket ettikleri iddia ediliyor.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.