Amazon Prime Gaming'in ekim ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 15.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 15.10.2024 - 14:53 170 kez okundu.
 

Amazon Prime Gaming'in ekim ayı ücretsiz oyunları açıklandı

İSTANBUL (AA) - Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming ayrıcalığı ile bu ay birçok oyuna ve oyun içi ayrıcalığa ücretsiz sahip olabilecek.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Amazon Prime Gaming Türkiye, ay boyunca Prime üyelerine ücretsiz sunulacak oyunların listesini duyurdu.Amazon Prime üyeleri, bu ay aralarında BioShock Remastered, DOOM Eternal, Death's Door, Scorn, DreadOut 2, Ghostbusters: Spirits Unleashed Ecto Edition, Hive Jump 2: Survivors, SCARF, Tomb Raider: Legend, The Eternal Cylinder, Spirit of the North ve Mystery Box: Hidden Secrets'ın da bulunduğu birçok oyuna ücretsiz sahip olabilecek.Amazon Prime üyeleri, aylık sadece 39 lira karşılığında, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ve oyun içi ayrıcalıklara sahip olmanın yanı sıra, en popüler markaların ürünlerine günlük özel fırsatlara erişim, "Prime Day" gibi üyelere özel kampanya dönemlerinde fırsatlar ve indirimler, "Prime Video" ile ödüllü filmlere ve TV bölümlerine sınırsız erişim gibi birçok avantajdan faydalanabiliyor.Prime Gaming kapsamında üyeler, Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik ayrıcalığından da herhangi bir ek ücret ödemeden faydalanabiliyor.

İSTANBUL (AA) - Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming ayrıcalığı ile bu ay birçok oyuna ve oyun içi ayrıcalığa ücretsiz sahip olabilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Amazon Prime Gaming Türkiye, ay boyunca Prime üyelerine ücretsiz sunulacak oyunların listesini duyurdu.

Amazon Prime üyeleri, bu ay aralarında BioShock Remastered, DOOM Eternal, Death's Door, Scorn, DreadOut 2, Ghostbusters: Spirits Unleashed Ecto Edition, Hive Jump 2: Survivors, SCARF, Tomb Raider: Legend, The Eternal Cylinder, Spirit of the North ve Mystery Box: Hidden Secrets'ın da bulunduğu birçok oyuna ücretsiz sahip olabilecek.

Amazon Prime üyeleri, aylık sadece 39 lira karşılığında, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ve oyun içi ayrıcalıklara sahip olmanın yanı sıra, en popüler markaların ürünlerine günlük özel fırsatlara erişim, "Prime Day" gibi üyelere özel kampanya dönemlerinde fırsatlar ve indirimler, "Prime Video" ile ödüllü filmlere ve TV bölümlerine sınırsız erişim gibi birçok avantajdan faydalanabiliyor.

Prime Gaming kapsamında üyeler, Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik ayrıcalığından da herhangi bir ek ücret ödemeden faydalanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.