Kurtalan TMO Buğday Satışına Başladı

Siirt 15.10.2024 - 14:50, Güncelleme: 15.10.2024 - 14:50 433 kez okundu.
 

Kurtalan TMO Buğday Satışına Başladı

TMO Kurtalan Ajans Müdürlüğü buğday satışı yapmaya başladı.
Güzlük dönem tarımsal faaliyetler öncesi TMO Kurtalan Ajans Müdürlüğü buğday satışı başladı. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Kurtalan Ajans Müdürlüğü tarafından buğday satışı başladı. Serbest satışa sunulan buğday alımından kişi ve kuruluş ayırımı yapılmaksızın herkes dilediği miktarda ücretini yatırmak şartı ile faydalanabilir. Satışa sunulan buğdaylar 2023 yılı içerisinde TMO tarafından satın alınan ve yığınlara stoklanan buğdaylar olurken TMO Kurtalan Ajans Müdürlüğünden alınan bilgilere göre buğday satışları önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Satışa sunulan buğdayla birlikte güzlük tarımsal faaliyetler öncesi ülke genelinde fiyatı artan tohumluk buğday fiyatlarında da indirime neden olacağı düşünülüyor.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
TMO Kurtalan Ajans Müdürlüğü buğday satışı yapmaya başladı.

Güzlük dönem tarımsal faaliyetler öncesi TMO Kurtalan Ajans Müdürlüğü buğday satışı başladı.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Kurtalan Ajans Müdürlüğü tarafından buğday satışı başladı.

Serbest satışa sunulan buğday alımından kişi ve kuruluş ayırımı yapılmaksızın herkes dilediği miktarda ücretini yatırmak şartı ile faydalanabilir.

Satışa sunulan buğdaylar 2023 yılı içerisinde TMO tarafından satın alınan ve yığınlara stoklanan buğdaylar olurken TMO Kurtalan Ajans Müdürlüğünden alınan bilgilere göre buğday satışları önümüzdeki haftalarda da devam edecek.

Satışa sunulan buğdayla birlikte güzlük tarımsal faaliyetler öncesi ülke genelinde fiyatı artan tohumluk buğday fiyatlarında da indirime neden olacağı düşünülüyor.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.