Diyarbakır'da "Dünya Gıda Günü" etkinliği yapıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 16.10.2024 - 18:00, Güncelleme: 16.10.2024 - 17:31 933 kez okundu.
 

Diyarbakır'da "Dünya Gıda Günü" etkinliği yapıldı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü merkez Yenişehir ilçesi Üçkuyu İlkokulunda "Dünya Gıda Günü" etkinliği düzenledi.İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, etkinlik İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mehmet Halit Gülçer, Gıda ve Yem Şube Müdürü Şahin Üstün ve personelin katılımıyla gerçekleştirildi.Etkinlikte, Veteriner Hekim Düriye Yalçın Erkek tarafından sağlıklı beslenmeye ilişkin sunum yapıldı, katılımcılara ve öğrencilere yılın temasına uygun olarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün sağlıklı gıdalarından oluşan ikramlarda bulunuldu.

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü merkez Yenişehir ilçesi Üçkuyu İlkokulunda "Dünya Gıda Günü" etkinliği düzenledi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, etkinlik İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mehmet Halit Gülçer, Gıda ve Yem Şube Müdürü Şahin Üstün ve personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte, Veteriner Hekim Düriye Yalçın Erkek tarafından sağlıklı beslenmeye ilişkin sunum yapıldı, katılımcılara ve öğrencilere yılın temasına uygun olarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün sağlıklı gıdalarından oluşan ikramlarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.