Kurtalan Gençlik Merkezi’nden Köy Okulunda Keyifli Etkinlik

Siirt 18.10.2024 - 14:09, Güncelleme: 18.10.2024 - 14:09 528 kez okundu.
 

Kurtalan Gençlik Merkezi’nden Köy Okulunda Keyifli Etkinlik

Okula Dönüş Şenliği etkinliği kapsamında Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri Üçpınar Köyü İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek keyif dolu anlar yaşattı.
Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri Kurtalan’a bağlı Üçpınar Köyü İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte Okulla Dönüş Şenliği düzenledi. Okula Dönüş Şenliği etkinliği kapsamında Üçpınar Köyü İlkokulu öğrencileri keyif dolu anlar yaşadı. Üçpınar Köyü İlkokulunda etkinlik düzenleyen Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri öğrencilere keyif dolu anlar yaşatarak unutulmaz anlar yaşanmasını sağladı. İlkokul öğrencileriyle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında yüz boya ve eğlenceli yarışmalar gerçekleştirildi. Kurtalan Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve görevlileri tarafından öğrencilerle birlikte yöresel halaylar oynanarak öğrencilerin okuldaki moral ve motivasyonun artırılması sağlandı. Üçpınar Köyü Muhtarı Mahsum Keklik; “Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri bu gün köyümüze gelerek İlkokulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimiz şimdiye kadar hiç yaşayamadıkları sevinci ve mutluluğu bir arada yaşadı. Bu kapsamda okulumuza gelerek bizleri onurlandıran ve öğrencilerimizi sevindiren Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençlerine köylülerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” sözlerini kullandı.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Okula Dönüş Şenliği etkinliği kapsamında Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri Üçpınar Köyü İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek keyif dolu anlar yaşattı.

Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri Kurtalan’a bağlı Üçpınar Köyü İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte Okulla Dönüş Şenliği düzenledi.

Okula Dönüş Şenliği etkinliği kapsamında Üçpınar Köyü İlkokulu öğrencileri keyif dolu anlar yaşadı.

Üçpınar Köyü İlkokulunda etkinlik düzenleyen Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri öğrencilere keyif dolu anlar yaşatarak unutulmaz anlar yaşanmasını sağladı.

İlkokul öğrencileriyle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında yüz boya ve eğlenceli yarışmalar gerçekleştirildi.

Kurtalan Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve görevlileri tarafından öğrencilerle birlikte yöresel halaylar oynanarak öğrencilerin okuldaki moral ve motivasyonun artırılması sağlandı.

Üçpınar Köyü Muhtarı Mahsum Keklik; “Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri bu gün köyümüze gelerek İlkokulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimiz şimdiye kadar hiç yaşayamadıkları sevinci ve mutluluğu bir arada yaşadı. Bu kapsamda okulumuza gelerek bizleri onurlandıran ve öğrencilerimizi sevindiren Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençlerine köylülerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” sözlerini kullandı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.