ŞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden "Ustalara Saygı" resim sergisi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 17.10.2024 - 16:00, Güncelleme: 17.10.2024 - 15:56 669 kez okundu.
 

ŞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden "Ustalara Saygı" resim sergisi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından "Ustalara Saygı" isimli resim sergisi düzenlendi.Bölümün salonunda düzenlenen sergide, 35 öğrencinin yaptığı resimler beğeniye sunuldu.Serginin küratörü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Selcen Yücelen, Güzel Sanatlar Fakültesi olarak açtıkları her sergide katılımın daha da arttığını belirterek, bu sergi için de güzel geri dönüşler aldıklarını söyledi.Sergide müzik bölümü öğrencileri tarafından da müzik dinletisi sunuldu.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından "Ustalara Saygı" isimli resim sergisi düzenlendi.

Bölümün salonunda düzenlenen sergide, 35 öğrencinin yaptığı resimler beğeniye sunuldu.

Serginin küratörü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Selcen Yücelen, Güzel Sanatlar Fakültesi olarak açtıkları her sergide katılımın daha da arttığını belirterek, bu sergi için de güzel geri dönüşler aldıklarını söyledi.

Sergide müzik bölümü öğrencileri tarafından da müzik dinletisi sunuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.