Kurtalan Belediye Eş Başkanları Muhtarları Kutladı

Siirt 18.10.2024 - 13:52, Güncelleme: 18.10.2024 - 13:52 707 kez okundu.
 

Kurtalan Belediye Eş Başkanları Muhtarları Kutladı

Kurtalan Belediyesi Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlara yönelik bir kutlama mesajı yayımladı.
Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, yayımladıkları ortak mesajda, muhtarların yerel yönetimlerin en temel bileşeni olduğunu ifade etti. “Muhtarlarımız, mahallelerinde yaşayan vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını belirleyerek kamu kurumlarına ileten ve bu süreçte aracı olan en önemli aktörlerdir,” denilen açıklamada, muhtarların köprü görevi üstlenerek halk ile devlet arasında doğrudan iletişim sağladıkları belirtildi. Bingöl ve Aktin, muhtarların yalnızca sorun iletmekle kalmayıp aynı zamanda çözüm üretme süreçlerinde de aktif olarak yer aldıklarını belirterek, “Mahalle sakinlerinin taleplerini doğrudan yetkili mercilere ulaştırarak, vatandaşlar için hızlı ve etkili çözümler üretiyorlar. Bu bağlamda, muhtarlarımız toplumun huzuru, güvenliği ve refahı için büyük bir özveri ile görev yapmaktadırlar.” ifadelerini kullandılar. Belediye Eş Başkanları, mesajlarını şu ifadelerle tamamladı: “Muhtarlarımız, her zaman halkın içinde olarak, demokrasiyi ve katılımcı yönetim anlayışını temsil etmektedir. Mahallelerimizde kamu hizmetlerinin etkin ve adil bir şekilde ulaşmasını sağlayan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine başarılı bir görev süreci diliyoruz.” (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Belediyesi Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlara yönelik bir kutlama mesajı yayımladı.

Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, yayımladıkları ortak mesajda, muhtarların yerel yönetimlerin en temel bileşeni olduğunu ifade etti. “Muhtarlarımız, mahallelerinde yaşayan vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını belirleyerek kamu kurumlarına ileten ve bu süreçte aracı olan en önemli aktörlerdir,” denilen açıklamada, muhtarların köprü görevi üstlenerek halk ile devlet arasında doğrudan iletişim sağladıkları belirtildi.

Bingöl ve Aktin, muhtarların yalnızca sorun iletmekle kalmayıp aynı zamanda çözüm üretme süreçlerinde de aktif olarak yer aldıklarını belirterek, “ Mahalle sakinlerinin taleplerini doğrudan yetkili mercilere ulaştırarak, vatandaşlar için hızlı ve etkili çözümler üretiyorlar. Bu bağlamda, muhtarlarımız toplumun huzuru, güvenliği ve refahı için büyük bir özveri ile görev yapmaktadırlar.” ifadelerini kullandılar.

Belediye Eş Başkanları, mesajlarını şu ifadelerle tamamladı: “Muhtarlarımız, her zaman halkın içinde olarak, demokrasiyi ve katılımcı yönetim anlayışını temsil etmektedir. Mahallelerimizde kamu hizmetlerinin etkin ve adil bir şekilde ulaşmasını sağlayan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine başarılı bir görev süreci diliyoruz.”

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.