Kurtalan’da Yol Onarım Çalışmaları Sürüyor

Siirt 18.10.2024 - 14:01, Güncelleme: 18.10.2024 - 14:01 374 kez okundu.
 

Kurtalan’da Yol Onarım Çalışmaları Sürüyor

Kurtalan’da tahrip olan sokak ve kaldırımlarda onarım çalışmaları sürüyor.
Kurtalan Belediyesi ilçe genelinde sokak ve kaldırım yollarında bozulan, deforme olan kısımların onarım ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını gerçekleştiren Kurtalan Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak yolları ve kaldırımlarda yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Fen işleri ekipleri bozulan ana arter ve ara arter güzergâhlarındaki kilitli parke taşı tamiratı ile yol iyileştirme çalışmalarını Cumhuriyet mahallesinde devam ettirmeyi sürdürüyor. Yol onarım ve bakı çalışmaları kapsamında kırılmış parçalanmış kilit parke taşlar yenileriyle değiştirilirken kaldırımlar ve sokak yolları daha kullanışlı hale getiriliyor. Kurtalan Belediyesi Fen İşleri Ekipleri ihtiyaç duyulan her mahalle ve sokak yolunda çalışmaların sürdürüleceğini aktarıyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan’da tahrip olan sokak ve kaldırımlarda onarım çalışmaları sürüyor.

Kurtalan Belediyesi ilçe genelinde sokak ve kaldırım yollarında bozulan, deforme olan kısımların onarım ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını gerçekleştiren Kurtalan Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak yolları ve kaldırımlarda yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Fen işleri ekipleri bozulan ana arter ve ara arter güzergâhlarındaki kilitli parke taşı tamiratı ile yol iyileştirme çalışmalarını Cumhuriyet mahallesinde devam ettirmeyi sürdürüyor.

Yol onarım ve bakı çalışmaları kapsamında kırılmış parçalanmış kilit parke taşlar yenileriyle değiştirilirken kaldırımlar ve sokak yolları daha kullanışlı hale getiriliyor.

Kurtalan Belediyesi Fen İşleri Ekipleri ihtiyaç duyulan her mahalle ve sokak yolunda çalışmaların sürdürüleceğini aktarıyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.