MasterChef 2024'te Bir İlk: Takımda Tek İsim Hariç Herkes Eleme Potasında!

Güncel 25.10.2024 - 12:20, Güncelleme: 25.10.2024 - 12:20 628 kez okundu.
 

MasterChef 2024'te Bir İlk: Takımda Tek İsim Hariç Herkes Eleme Potasında!

MASTERCHEF POTAYA KİM GİTTİ? Potaya Kim girdi? 5. ve 6. Eleme Adayı Kim Oldu? Bu hafta potada kim var? Dün akşam eleme adayı kim oldu? Dün akşam MasterChef Eleme adayı kim oldu? 24 Ekim 2024 MasterChef potaya kim gitti?
Bu sezon MasterChef Türkiye’de bir ilk yaşandı. Kırmızı takım, haftanın üç takım oyununu da kaybederek neredeyse tüm üyelerini eleme potasına gönderdi. Takımın tek şanslı ismi ise Beyza oldu. Kırmızı takım, tüm oyunlarda mavi takıma mağlup olarak büyük bir dezavantaj yaşadı. Bu yenilgilerin ardından Beyza dışındaki tüm kırmızı takım üyeleri potaya gönderildi. Potadaki isimler Alper, Erim, Kerem, Semih, Nigar ve Ezgi oldu. Eleme süreci, cumartesi günü yapılacak yarışma ile devam edecek. Yedinci eleme adayını belirlemek için mavi ve kırmızı takım oyuncuları karşı karşıya gelecek. Mavi takımın kaptanı Muratcan, haftanın üç oyununu da kazanarak takımını zafere taşıdı ve bu başarısı sonucunda dokunulmazlık rozetini kazandı. Böylece Muratcan, eleme potasına girmeden doğrudan yeni haftaya geçen tek yarışmacı oldu. Cumartesi günü yedinci eleme adayının belirlenmesinin ardından, pazar günü yapılacak eleme gecesinde bir yarışmacı elenerek hayallerine veda edecek.   (Haber Merkezi)  
MASTERCHEF POTAYA KİM GİTTİ? Potaya Kim girdi? 5. ve 6. Eleme Adayı Kim Oldu? Bu hafta potada kim var? Dün akşam eleme adayı kim oldu? Dün akşam MasterChef Eleme adayı kim oldu? 24 Ekim 2024 MasterChef potaya kim gitti?

Bu sezon MasterChef Türkiye’de bir ilk yaşandı. Kırmızı takım, haftanın üç takım oyununu da kaybederek neredeyse tüm üyelerini eleme potasına gönderdi. Takımın tek şanslı ismi ise Beyza oldu.

Kırmızı takım, tüm oyunlarda mavi takıma mağlup olarak büyük bir dezavantaj yaşadı. Bu yenilgilerin ardından Beyza dışındaki tüm kırmızı takım üyeleri potaya gönderildi. Potadaki isimler Alper, Erim, Kerem, Semih, Nigar ve Ezgi oldu.

Eleme süreci, cumartesi günü yapılacak yarışma ile devam edecek. Yedinci eleme adayını belirlemek için mavi ve kırmızı takım oyuncuları karşı karşıya gelecek.

Mavi takımın kaptanı Muratcan, haftanın üç oyununu da kazanarak takımını zafere taşıdı ve bu başarısı sonucunda dokunulmazlık rozetini kazandı. Böylece Muratcan, eleme potasına girmeden doğrudan yeni haftaya geçen tek yarışmacı oldu.

Cumartesi günü yedinci eleme adayının belirlenmesinin ardından, pazar günü yapılacak eleme gecesinde bir yarışmacı elenerek hayallerine veda edecek.

 

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.