Gaziantep'te 23 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 25.10.2024 - 16:00, Güncelleme: 25.10.2024 - 15:38 285 kez okundu.
 

Gaziantep'te 23 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te polis ekiplerince yapılan denetimlerde 23 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, hırsızlık suçundan hakkında 23 yıl 3 ay hapis cezası bulunan bir hükümlü ve beraberinde 4 şüpheli yakalandı.Üzerlerinden 127 gram uyuşturucu madde, hassas terazi ve bin 460 lira para ele geçirilen şüpheliler işlemler için emniyete götürülürken, hükümlü ise cezaevine gönderildi.

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te polis ekiplerince yapılan denetimlerde 23 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, hırsızlık suçundan hakkında 23 yıl 3 ay hapis cezası bulunan bir hükümlü ve beraberinde 4 şüpheli yakalandı.

Üzerlerinden 127 gram uyuşturucu madde, hassas terazi ve bin 460 lira para ele geçirilen şüpheliler işlemler için emniyete götürülürken, hükümlü ise cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.