Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 25.10.2024 - 20:30, Güncelleme: 25.10.2024 - 20:03 479 kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti

DİYARBAKIR (AA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Valiliğine ziyarette bulundu.Valilik önünde Vali Murat Zorluoğlu tarafından karşılanan Yılmaz, şeref defterini imzaladı.Vali Zorluoğlu ile makamında görüşen Yılmaz, kentteki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.Ziyarette, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, AK Parti MKYK Üyesi Ali Karakaş, Tarımsal Strateji ve Politika Geliştirme Merkezi (TARPOL) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mehdi Eker ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak da yer aldı.Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz daha sonra Dicle Üniversitesi'ni ziyaret etti, Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat ile görüştü.

DİYARBAKIR (AA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Valiliğine ziyarette bulundu.

Valilik önünde Vali Murat Zorluoğlu tarafından karşılanan Yılmaz, şeref defterini imzaladı.

Vali Zorluoğlu ile makamında görüşen Yılmaz, kentteki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ziyarette, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, AK Parti MKYK Üyesi Ali Karakaş, Tarımsal Strateji ve Politika Geliştirme Merkezi (TARPOL) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mehdi Eker ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz daha sonra Dicle Üniversitesi'ni ziyaret etti, Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat ile görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.