Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 26.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 26.10.2024 - 14:54 433 kez okundu.
 

Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da otogarda silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.Şehirler arası otobüs terminali peronlar kısmında bekleyen G.K. (41), arkasından gelen bir kişinin ateş açması sonucu yaralandı.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.Silahla ayağından yaralanan G.K, 112 Acil Sağlık ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Ekipler, kaçan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.Saldırı, bölgedeki güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, koşarak gelen şüphelinin, G.K'nin ayağına ateş ettikten sonra koşarak kaçtığı anlar yer alıyor.

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da otogarda silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.

Şehirler arası otobüs terminali peronlar kısmında bekleyen G.K. (41), arkasından gelen bir kişinin ateş açması sonucu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Silahla ayağından yaralanan G.K, 112 Acil Sağlık ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ekipler, kaçan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Saldırı, bölgedeki güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, koşarak gelen şüphelinin, G.K'nin ayağına ateş ettikten sonra koşarak kaçtığı anlar yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.