Gaziantep'te genç kıza motosikletin çarpma anı güvenlik kamerasında

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 27.10.2024 - 12:30, Güncelleme: 27.10.2024 - 12:27 328 kez okundu.
 

Gaziantep'te genç kıza motosikletin çarpma anı güvenlik kamerasında

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te motosikletin genç kıza çarpması güvenlik kamerasınca kaydedildi.Güneykent Mahallesi'nde 10 Ekim'de sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen motosiklet, karşıya geçmek isteyen Şerife Mercandağ'a çarptı.Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Mercandağ, hayatını kaybetti.Çevredeki bir binanın güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, yolun karşısına geçmek isteyen Mercandağ'a motosikletin çarpma anı yer alıyor.

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te motosikletin genç kıza çarpması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Güneykent Mahallesi'nde 10 Ekim'de sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen motosiklet, karşıya geçmek isteyen Şerife Mercandağ'a çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Mercandağ, hayatını kaybetti.

Çevredeki bir binanın güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, yolun karşısına geçmek isteyen Mercandağ'a motosikletin çarpma anı yer alıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.