Kurtalan Öğretmenevi günlük konaklama ücretleri güncellendi

Siirt 02.08.2024 - 12:15, Güncelleme: 02.08.2024 - 12:15 3647+ kez okundu.
 

Kurtalan Öğretmenevi günlük konaklama ücretleri güncellendi

Kurtalan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda yapılan yeniliklerden sonra 6 ayda bir güncellenen günlük fiyat listesi değişti.
Uzun zahmet ve uğraşlar sonucu Kurtalan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunun birçok odasının günümüz iç mimarisine uygun ve modern bir şekilde tekrar yenilendiğini aktaran yetkililer yapılan yeniliklerden sonra günlük konaklama ücretlerinde değişikliğe gidildiğini dile getirip belirlenen fiyat tarifesinin emsallerinden daha düşük fiyat aralıklarıyla ücretlendirildiğini aktardı. Söz konusu öğretmen evinin konaklanacak oda seçeneklerinin geniş bir yelpazede misafirlerin hizmetinde olduğunu belirten yetkilerin aktardığı güncel fiyat listesi şu şekilde ücretlendirilmektedir. “Normal oda günlük konaklama fiyatları; -Öğretmenler için paylaşımsız oda 400 lira. -Kamu personeli misafirler için paylaşımsız oda 500 lira. -Kamu Personeli paylaşımlı oda kişi başı 300 lira. -Kamu personeli olmayan misafirler için 600 lira -Kamu Personeli olmayan paylaşımlı oda kişi başı 400 lira olurken, Öğretmenler için paylaşımlı oda 250 lira. SUİT oda günlük konaklama fiyatları ücreti ise şu şekilde; -Öğretmenler için paylaşımsız SUİT oda 500 lira. -Kamu personeli misafirler için paylaşımsız oda 600 lira. -Kamu Personeli paylaşımlı oda kişi başı 400 lira. -Kamu personeli olmayan misafirler için 800 lira. -Kamu Personeli olmayan paylaşımlı oda kişi başı 550 lira. -Öğretmenler için paylaşımlı SUİT oda 350 Lira” Kurtalan Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce belirlenen fiyat tarifesi 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren uygulanmaya başlandı.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda yapılan yeniliklerden sonra 6 ayda bir güncellenen günlük fiyat listesi değişti.

Uzun zahmet ve uğraşlar sonucu Kurtalan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunun birçok odasının günümüz iç mimarisine uygun ve modern bir şekilde tekrar yenilendiğini aktaran yetkililer yapılan yeniliklerden sonra günlük konaklama ücretlerinde değişikliğe gidildiğini dile getirip belirlenen fiyat tarifesinin emsallerinden daha düşük fiyat aralıklarıyla ücretlendirildiğini aktardı.

Söz konusu öğretmen evinin konaklanacak oda seçeneklerinin geniş bir yelpazede misafirlerin hizmetinde olduğunu belirten yetkilerin aktardığı güncel fiyat listesi şu şekilde ücretlendirilmektedir.

“Normal oda günlük konaklama fiyatları;

-Öğretmenler için paylaşımsız oda 400 lira.

-Kamu personeli misafirler için paylaşımsız oda 500 lira.

-Kamu Personeli paylaşımlı oda kişi başı 300 lira.

-Kamu personeli olmayan misafirler için 600 lira

-Kamu Personeli olmayan paylaşımlı oda kişi başı 400 lira olurken,

Öğretmenler için paylaşımlı oda 250 lira.

SUİT oda günlük konaklama fiyatları ücreti ise şu şekilde;

-Öğretmenler için paylaşımsız SUİT oda 500 lira.

-Kamu personeli misafirler için paylaşımsız oda 600 lira.

-Kamu Personeli paylaşımlı oda kişi başı 400 lira.

-Kamu personeli olmayan misafirler için 800 lira.

-Kamu Personeli olmayan paylaşımlı oda kişi başı 550 lira.

-Öğretmenler için paylaşımlı SUİT oda 350 Lira”

Kurtalan Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce belirlenen fiyat tarifesi 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren uygulanmaya başlandı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.