Kurtalan’da bir ilk! Artık Siirt’e gitmeye gerek kalmadı

Kurtalan 02.10.2023 - 18:26, Güncelleme: 02.10.2023 - 18:34 56741+ kez okundu.
 

Kurtalan’da bir ilk! Artık Siirt’e gitmeye gerek kalmadı

E Sınav Merkezinin açıldığı Kurtalan’da ilk ehliyet sınavı bugün yapıldı. Artık ehliyet almak isteyen vatandaşların Siirt’e gitmesine gerek kalmadı.
Ülkenin birçok il ve ilçesinde eş zamanlı olarak açılışı yapılan E Sınav Merkezlerinden birisi Kurtalan’da açılarak faaliyete geçti. Açılan ilk sınav merkeziyle Kurtalan’da ilk ehliyet sınavı da bugün saat 18.00 itibari ile yapıldı. Kurtalan’da E Sınav Merkezinin açılmasıyla ilk ehliyet sınavı da bugün saat 18.00 itibari ile yapıldı. Kurtalan Halk Eğitim Merkezi binası içinde hizmete alınan E Sınav Merkeziyle Kurtalanlı vatandaşlar ehliyet sınavı için Siirt’e gitmek zorunda kalmayacak. İlçede yaşayan vatandaşlar sınav merkezi tercihlerini Kurtalan E Sınav Merkezi içinde yapabilecekler. E Sınav Merkezinin şuan için sadece ehliyet sınavına giren vatandaşlar için faaliyet gösterdiği öğrenilirken ileriki sürçte diğer birçok e-sınav uygulaması için kullanılabileceği bilgisi edinildi. Kurtalanlı vatandaşlarda ilçede açılan E Sınav Merkezini memnuniyetle karşılayarak açılışı için emek veren herkese teşekkür etti. (Abdulaziz ÖZCAN)
E Sınav Merkezinin açıldığı Kurtalan’da ilk ehliyet sınavı bugün yapıldı. Artık ehliyet almak isteyen vatandaşların Siirt’e gitmesine gerek kalmadı.

Ülkenin birçok il ve ilçesinde eş zamanlı olarak açılışı yapılan E Sınav Merkezlerinden birisi Kurtalan’da açılarak faaliyete geçti. Açılan ilk sınav merkeziyle Kurtalan’da ilk ehliyet sınavı da bugün saat 18.00 itibari ile yapıldı.

Kurtalan’da E Sınav Merkezinin açılmasıyla ilk ehliyet sınavı da bugün saat 18.00 itibari ile yapıldı.

Kurtalan Halk Eğitim Merkezi binası içinde hizmete alınan E Sınav Merkeziyle Kurtalanlı vatandaşlar ehliyet sınavı için Siirt’e gitmek zorunda kalmayacak. İlçede yaşayan vatandaşlar sınav merkezi tercihlerini Kurtalan E Sınav Merkezi içinde yapabilecekler.

E Sınav Merkezinin şuan için sadece ehliyet sınavına giren vatandaşlar için faaliyet gösterdiği öğrenilirken ileriki sürçte diğer birçok e-sınav uygulaması için kullanılabileceği bilgisi edinildi.

Kurtalanlı vatandaşlarda ilçede açılan E Sınav Merkezini memnuniyetle karşılayarak açılışı için emek veren herkese teşekkür etti.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.