Masterchef Ayşe Kimdir, Masterchef Ayşe Kaç Yaşında? Masterchef Ayşe Evli Mi?

Güncel 06.10.2024 - 22:44, Güncelleme: 06.10.2024 - 22:44 1210 kez okundu.
 

Masterchef Ayşe Kimdir, Masterchef Ayşe Kaç Yaşında? Masterchef Ayşe Evli Mi?

Masterchef Türkiye 2024 ana kadrosuna seçilen 9. isim Ayşe Ekiz oldu. Peki, Ayşe Ekiz kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
Ayşe Ekiz'in Biyografisi 1998 yılında Afyonkarahisar'da doğan Ayşe Ekiz, 26 yaşında. Eğitim hayatını da Afyonkarahisar’da tamamlayan Ayşe, asıl mesleği tarım ve hayvancılık olan bir yarışmacı. Babasıyla birlikte 500 koyunun bakımını üstlenen Ayşe, mutfakla tanışmasını zorunluluk olarak nitelendiriyor. Annesi çiftçi olduğu için küçük yaşlarda mutfağa girmeye başlayan Ayşe, evin yemeklerini kısa sürede yapmaya başlamış. Aşçılık eğitimi için ise online dersler alarak kendini geliştirmiş ve yarışmaya katılmadan önce Mehmet Şef'in kitaplarına çalışmış. Masterchef Serüveni Masterchef Türkiye’deki ilk turda demi glace soslu kuzu pirzola yaparak jüri üyelerinden 3 evet alan Ayşe, ikinci turda düğün çorbası düellosunu kazanarak ana kadro elemelerine katılmaya hak kazandı. İlk turda yaratıcı bir tavuk ciğeri tabağı hazırlayan Ayşe, son turda yüksek çorbası ile rakiplerini geride bırakarak ana kadroya seçildi. Ayşe Ekiz Evli mi? Masterchef Ayşe Ekiz bekardır.
Masterchef Türkiye 2024 ana kadrosuna seçilen 9. isim Ayşe Ekiz oldu. Peki, Ayşe Ekiz kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Ayşe Ekiz'in Biyografisi

1998 yılında Afyonkarahisar'da doğan Ayşe Ekiz, 26 yaşında. Eğitim hayatını da Afyonkarahisar’da tamamlayan Ayşe, asıl mesleği tarım ve hayvancılık olan bir yarışmacı. Babasıyla birlikte 500 koyunun bakımını üstlenen Ayşe, mutfakla tanışmasını zorunluluk olarak nitelendiriyor. Annesi çiftçi olduğu için küçük yaşlarda mutfağa girmeye başlayan Ayşe, evin yemeklerini kısa sürede yapmaya başlamış. Aşçılık eğitimi için ise online dersler alarak kendini geliştirmiş ve yarışmaya katılmadan önce Mehmet Şef'in kitaplarına çalışmış.

Masterchef Serüveni

Masterchef Türkiye’deki ilk turda demi glace soslu kuzu pirzola yaparak jüri üyelerinden 3 evet alan Ayşe, ikinci turda düğün çorbası düellosunu kazanarak ana kadro elemelerine katılmaya hak kazandı. İlk turda yaratıcı bir tavuk ciğeri tabağı hazırlayan Ayşe, son turda yüksek çorbası ile rakiplerini geride bırakarak ana kadroya seçildi.

Ayşe Ekiz Evli mi?

Masterchef Ayşe Ekiz bekardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.