Muhtarlar Günü’nde Siirt’te Samimi Buluşma

Siirt 19.10.2024 - 16:33, Güncelleme: 19.10.2024 - 16:33 1587 kez okundu.
 

Muhtarlar Günü’nde Siirt’te Samimi Buluşma

Vali Kızılkaya: "Muhtarlar, Devletin Vatandaşa En Yakın Temas Noktasıdır"
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Polis Evi'nde merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi. Vali Kızılkaya, muhtarların talep, beklenti ve önerilerini dinleyerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Muhtarlar Günü'nü kutlayarak başarı dileklerini iletti. Vali Kızılkaya yaptığı konuşmada, muhtarların devletin vatandaşla en yakın temas noktası olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Muhtarlarımız, köylerimizin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını en yakından takip eden kıymetli temsilcileridir. İçişleri Bakanlığımızın destekleri ile ilimiz genelinde 28 Muhtar Evi’nin hizmete açıldığını büyük bir memnuniyetle belirtmek isterim. İmkanlar dahilinde önümüzdeki yıl bu sayıyı daha da artırmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. İlimizin her köşesine hizmet ulaştırmak, vatandaşlarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözmek ve şehrimizin kalkınması için hep birlikte, el ele, güçlü yarınlar inşa edeceğiz." Vali Kızılkaya daha sonra Muhtarlara söz vererek, talepleri yetkililere not aldırdı. Vali Kızılkaya gün anısına Muhtarlara şanlı bayrağımızı simgeleyen bayrak rozeti hediye etti. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Programa,  İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hayrettin Fidan, ilgili kurum müdürleri ile merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı. (Siirt Valiliği Basın)
Vali Kızılkaya: "Muhtarlar, Devletin Vatandaşa En Yakın Temas Noktasıdır"

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Polis Evi'nde merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.

Vali Kızılkaya, muhtarların talep, beklenti ve önerilerini dinleyerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Muhtarlar Günü'nü kutlayarak başarı dileklerini iletti.

Vali Kızılkaya yaptığı konuşmada, muhtarların devletin vatandaşla en yakın temas noktası olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Muhtarlarımız, köylerimizin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını en yakından takip eden kıymetli temsilcileridir. İçişleri Bakanlığımızın destekleri ile ilimiz genelinde 28 Muhtar Evi’nin hizmete açıldığını büyük bir memnuniyetle belirtmek isterim. İmkanlar dahilinde önümüzdeki yıl bu sayıyı daha da artırmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. İlimizin her köşesine hizmet ulaştırmak, vatandaşlarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözmek ve şehrimizin kalkınması için hep birlikte, el ele, güçlü yarınlar inşa edeceğiz."

Vali Kızılkaya daha sonra Muhtarlara söz vererek, talepleri yetkililere not aldırdı.

Vali Kızılkaya gün anısına Muhtarlara şanlı bayrağımızı simgeleyen bayrak rozeti hediye etti.

Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Programa,  İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hayrettin Fidan, ilgili kurum müdürleri ile merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.

( Siirt Valiliği Basın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.