Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 9 şüpheli yakalandı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 11.10.2024 - 16:01, Güncelleme: 11.10.2024 - 15:35 589 kez okundu.
 

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 9 şüpheli yakalandı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı.Vali Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kent merkezi ile Akçakale, Suruç ve Karaköprü ilçelerinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonlar düzenlendiğini bildirdi.Operasyonda, 16 kilo 327 gram sentetik uyuşturucu, 4 kilo 381 gram esrar, 406 gram kenevir tohumu, 18 kök Hint keneviri ile hassas terazi ele geçirildiğini belirten Şıldak, 9 şüphelinin gözaltına alındığını kaydetti.

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Vali Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kent merkezi ile Akçakale, Suruç ve Karaköprü ilçelerinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonlar düzenlendiğini bildirdi.

Operasyonda, 16 kilo 327 gram sentetik uyuşturucu, 4 kilo 381 gram esrar, 406 gram kenevir tohumu, 18 kök Hint keneviri ile hassas terazi ele geçirildiğini belirten Şıldak, 9 şüphelinin gözaltına alındığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.