Siirt Belediyesinde değerlendirme toplantısı

Siirt 02.10.2023 - 16:35, Güncelleme: 02.10.2023 - 16:35 47932+ kez okundu.
 

Siirt Belediyesinde değerlendirme toplantısı

Siirt Belediyesinde haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımı ile haftalık bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; İl merkezinde belirlenen hedefler doğrultusunda, birim müdürleri yaptıkları çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Vali Kızılkaya, birimlerin hizmet kalitelerini daha da yükseltmeleri ve meteorolojik uyarıların dikkate alınarak, yağmur yağışları dolayısıyla gerekli önlemlerin alınması yönünde ilgili birimlere talimat verdi. (Haber Merkezi)
Siirt Belediyesinde haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımı ile haftalık bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; İl merkezinde belirlenen hedefler doğrultusunda, birim müdürleri yaptıkları çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Vali Kızılkaya, birimlerin hizmet kalitelerini daha da yükseltmeleri ve meteorolojik uyarıların dikkate alınarak, yağmur yağışları dolayısıyla gerekli önlemlerin alınması yönünde ilgili birimlere talimat verdi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.