Şırnak Valisi Ekici, Cizre ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 09.10.2024 - 13:30, Güncelleme: 09.10.2024 - 13:01 350 kez okundu.
 

Şırnak Valisi Ekici, Cizre ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Birol Ekici, Cizre ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.Vali Ekici, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mevlüt Dirim ve İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici ile Cizre'ye geçti.Burada Kaymakam Ahmet Vezir Baycar ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kazim Sezgin ile görüştü.Vali Ekici daha sonra beraberindekilerle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Elmalı ile görüştü.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Birol Ekici, Cizre ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vali Ekici, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mevlüt Dirim ve İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici ile Cizre'ye geçti.

Burada Kaymakam Ahmet Vezir Baycar ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kazim Sezgin ile görüştü.

Vali Ekici daha sonra beraberindekilerle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Elmalı ile görüştü.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.