SON DAKİKA! MasterChef'te elenen isim belli oldu! 13 Ekim'de Kim Elendi?

Güncel 13.10.2024 - 21:49, Güncelleme: 14.10.2024 - 00:14 2975 kez okundu.
 

SON DAKİKA! MasterChef'te elenen isim belli oldu! 13 Ekim'de Kim Elendi?

MasterChef elenen isim belli oluyor! 13 Ekim Pazar MasterChef kim elendi?
MasterChef Türkiye 2024’te eleme heyecanı 13 Ekim Pazar akşamı zirveye çıktı. Şeflerin Yalova aronyası ile yaratıcı yemekler yapmalarını istediği eleme gecesinde yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Eleme potasına giren yarışmacılar arasında, bir isim MasterChef hayallerine veda edecek. Peki, 13 Ekim Pazar akşamı MasterChef’te kim elendi? Eleme Potasında Kıyasıya Mücadele Bu hafta eleme potasında yer alan isimler Alper, Zübeyde, Nevzat, Emre, Akın, Nigar ve Eda oldu. Yarışmacılar bir hafta daha MasterChef’te kalabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.  Mehmet Şefin tabağını en başarısız yapan Zübeyde yarışmaya veda etti. Masterchef Zübeyde Yaşlak Kimdir? Yarışmaya İstanbul Beylikdüzü'nden katılan Zübeyde, 41 yaşındadır ve 3 çocuk annesidir. 17 yıldır aşçılık mesleğiyle ilgilenen Zübeyde, Erzurum'da kendi açtığı iş yerini 6 yıl işlettikten sonra İstanbul'a gelmiş ve farklı kurumlarda aşçı olarak çalışmıştır. Zübeyde'nin Masterchef Yolculuğu İlk turda lor dolması ile 3 evet alan Zübeyde, süt helvası düellosunda rakiplerini geride bırakarak bir üst tura yükselmiştir. Ana kadro seçmelerinde yedeklere kalan yarışmacı, yedeklerle yapılan ilk oyunu başarıyla tamamlayarak Masterchef 2024'ün ana kadrosuna girmeyi başarmıştı.   (Haber Merkezi)
MasterChef elenen isim belli oluyor! 13 Ekim Pazar MasterChef kim elendi?

MasterChef Türkiye 2024’te eleme heyecanı 13 Ekim Pazar akşamı zirveye çıktı. Şeflerin Yalova aronyası ile yaratıcı yemekler yapmalarını istediği eleme gecesinde yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Eleme potasına giren yarışmacılar arasında, bir isim MasterChef hayallerine veda edecek. Peki, 13 Ekim Pazar akşamı MasterChef’te kim elendi?

Eleme Potasında Kıyasıya Mücadele

Bu hafta eleme potasında yer alan isimler Alper, Zübeyde, Nevzat, Emre, Akın, Nigar ve Eda oldu. Yarışmacılar bir hafta daha MasterChef’te kalabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. 

Mehmet Şefin tabağını en başarısız yapan Zübeyde yarışmaya veda etti.

Masterchef Zübeyde Yaşlak Kimdir?

Yarışmaya İstanbul Beylikdüzü'nden katılan Zübeyde, 41 yaşındadır ve 3 çocuk annesidir. 17 yıldır aşçılık mesleğiyle ilgilenen Zübeyde, Erzurum'da kendi açtığı iş yerini 6 yıl işlettikten sonra İstanbul'a gelmiş ve farklı kurumlarda aşçı olarak çalışmıştır.

Zübeyde'nin Masterchef Yolculuğu

İlk turda lor dolması ile 3 evet alan Zübeyde, süt helvası düellosunda rakiplerini geride bırakarak bir üst tura yükselmiştir. Ana kadro seçmelerinde yedeklere kalan yarışmacı, yedeklerle yapılan ilk oyunu başarıyla tamamlayarak Masterchef 2024'ün ana kadrosuna girmeyi başarmıştı.

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.