Tamircilerde Kışa Hazırlık Mesaisi

Siirt 19.10.2024 - 16:29, Güncelleme: 19.10.2024 - 16:44 378 kez okundu.
 

Tamircilerde Kışa Hazırlık Mesaisi

Soğuk havalar başlamadan önce vatandaşın hazırlığı sürüyor elektrikli sobaların tamir ve bakımı yapılıyor.
Sonbahar ve Kış mevsimi hazırlıkları kapsamında vatandaşların ısınma ihtiyacını sağlayan elektrikli sobaların tamir işi arttı. Isıtma alanında yaygın bir şekilde kullanılan elektrikli soba sahipleri geçen yıl Sohbahar ve Kış mevsiminde kullanmış oldukları tamir ve tadilat isteyen elektrikli sobaları ustalara getirmeye başladı. Elektrikli sobaların tamir ve bakımını yapan ustalar vatandaşların yavaş yavaş soğuk havalara karşı hazırlıklarını yapmaya başladığına dikkati çekiyor. Kurtalan Ulu Cami Altında elektrikli eşya tamiri yapan genç yaştaki Mustafa Başer, Ekim ayıyla birlikte havaların serinleşmeye başladığına dikkati çekip elektrikli soba onarım işinin arttığını belirti.  “Sonbaharla birlikte havalar iyice soğumadan bazı müşterilerimiz geçen yıl kullandıkları elektrikli sobaları tamir ve bakımını yapmak üzere bize getirmeye başladı." diyen Başer; "Soğuk havalar gelmeden önce kolları sıvadık. Hemşerilerimizi Ulu Cami Altında bulunan elektrikli eşya satış ve tamir atölyemize bekleriz." sözlerini kullandı. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Soğuk havalar başlamadan önce vatandaşın hazırlığı sürüyor elektrikli sobaların tamir ve bakımı yapılıyor.

Sonbahar ve Kış mevsimi hazırlıkları kapsamında vatandaşların ısınma ihtiyacını sağlayan elektrikli sobaların tamir işi arttı.

Isıtma alanında yaygın bir şekilde kullanılan elektrikli soba sahipleri geçen yıl Sohbahar ve Kış mevsiminde kullanmış oldukları tamir ve tadilat isteyen elektrikli sobaları ustalara getirmeye başladı.

Elektrikli sobaların tamir ve bakımını yapan ustalar vatandaşların yavaş yavaş soğuk havalara karşı hazırlıklarını yapmaya başladığına dikkati çekiyor.

Kurtalan Ulu Cami Altında elektrikli eşya tamiri yapan genç yaştaki Mustafa Başer, Ekim ayıyla birlikte havaların serinleşmeye başladığına dikkati çekip elektrikli soba onarım işinin arttığını belirti.

 “Sonbaharla birlikte havalar iyice soğumadan bazı müşterilerimiz geçen yıl kullandıkları elektrikli sobaları tamir ve bakımını yapmak üzere bize getirmeye başladı." diyen Başer; "Soğuk havalar gelmeden önce kolları sıvadık. Hemşerilerimizi Ulu Cami Altında bulunan elektrikli eşya satış ve tamir atölyemize bekleriz." sözlerini kullandı.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.