Turkcell eylülde ev internet hızını 1000 mbps'ye kadar çıkardı

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 24.09.2024 - 11:30, Güncelleme: 24.09.2024 - 11:09 340 kez okundu.
 

Turkcell eylülde ev internet hızını 1000 mbps'ye kadar çıkardı

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Superonline'lılar için ev interneti hızını 1000 mbps'ye kadar yükseltti.Şirketten yapılan açıklamaya göre Turkcell, 30. yıl dönümü kapsamında fiber altyapısından faydalanan yaklaşık 2,3 milyon kullanıcısına sunduğu ev interneti hızını 1000 mbps'ye kadar çıkardı.Fiber internet kullanan Turkcell Superonline aboneleri, eylül sonuna kadar herhangi bir başvuru yapmadan ve tarifeleri değişmeden 1000 mbps'ye varan yüksek hızlı internet deneyimi yaşayacak.1 Ekim'e kadar devam edecek hız artışı, özellikle indirme işlemlerinde ve online oyunlarda kullanıcılara alabilecekleri en yüksek hız deneyimini sağlıyor.Kampanyadan eylül ayında Turkcell Superonline fiber aboneliği başlatanlar da yararlanabiliyor.

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Superonline'lılar için ev interneti hızını 1000 mbps'ye kadar yükseltti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Turkcell, 30. yıl dönümü kapsamında fiber altyapısından faydalanan yaklaşık 2,3 milyon kullanıcısına sunduğu ev interneti hızını 1000 mbps'ye kadar çıkardı.

Fiber internet kullanan Turkcell Superonline aboneleri, eylül sonuna kadar herhangi bir başvuru yapmadan ve tarifeleri değişmeden 1000 mbps'ye varan yüksek hızlı internet deneyimi yaşayacak.

1 Ekim'e kadar devam edecek hız artışı, özellikle indirme işlemlerinde ve online oyunlarda kullanıcılara alabilecekleri en yüksek hız deneyimini sağlıyor.

Kampanyadan eylül ayında Turkcell Superonline fiber aboneliği başlatanlar da yararlanabiliyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.