Vali Hacıbektaşoğlu basın mensuplarıyla bir araya geldi

Güncel 15.01.2023 - 23:00, Güncelleme: 15.01.2023 - 23:00 3096+ kez okundu.
 

Vali Hacıbektaşoğlu basın mensuplarıyla bir araya geldi

2022 Yılı Hayata Geçirilen Yatırımlar İle 2023 Yılında Planlanan Yatırım Ve Projeleri Kamuoyu İle Paylaştı
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek gazeteciler gününü kutladı. Valilik ve belediye bünyesinde 2022'de hayata geçirilen projelere ilişkin bilgi veren Hacıbektaşoğlu, kente en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi. Millete hizmet etmenin önemine dikkati çeken Hacıbektaşoğlu, "Millete hizmet etmek bizim için ibadettir, şereftir, büyük bir emanettir. Bu sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Siirt'e gelen her kuruş, Siirt'e harcanacaktır. Biz de bunu yapıyoruz." dedi. Vali Hacıbektaşoğlu, öncellikli amaçlarının kenti “Cazibe merkezi“ haline getirerek kamu ve özel sektör yatırımlarıyla daha fazla buluşturmak olduğunu söyledi. Vatandaşlara en güzel hizmetleri ulaştırmak için mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu,  “Devletimizin ve hükümetimizin kentimize yönelik ilgi ve desteklerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, tüm bakanlarımıza ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımıza Siirt halkı adına teşekkürlerimi arz ediyorum. Siirt’te gelen her kuruş, Siirt’te Siirtliye harcanıyor.  İnsanımıza hizmetin en iyisini, en güzelini, hak ediyor.” dedi. Vali Hacıbektaşoğlu konuşmasına kentte 2021-2022 yılında Siirt Belediyesi ve merkezi idarenin hayata geçirdiği yatırım ve projeler ile 2023 yılında planlanan yatırımları anlattı. Hacıbektaşoğlu, programın ardından basın mensupları onuruna Siirt Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yemek verdi.
2022 Yılı Hayata Geçirilen Yatırımlar İle 2023 Yılında Planlanan Yatırım Ve Projeleri Kamuoyu İle Paylaştı

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek gazeteciler gününü kutladı.

Valilik ve belediye bünyesinde 2022'de hayata geçirilen projelere ilişkin bilgi veren Hacıbektaşoğlu, kente en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Millete hizmet etmenin önemine dikkati çeken Hacıbektaşoğlu, "Millete hizmet etmek bizim için ibadettir, şereftir, büyük bir emanettir. Bu sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Siirt'e gelen her kuruş, Siirt'e harcanacaktır. Biz de bunu yapıyoruz." dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu, öncellikli amaçlarının kenti “Cazibe merkezi“ haline getirerek kamu ve özel sektör yatırımlarıyla daha fazla buluşturmak olduğunu söyledi.

Vatandaşlara en güzel hizmetleri ulaştırmak için mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu,  “Devletimizin ve hükümetimizin kentimize yönelik ilgi ve desteklerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, tüm bakanlarımıza ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımıza Siirt halkı adına teşekkürlerimi arz ediyorum. Siirt’te gelen her kuruş, Siirt’te Siirtliye harcanıyor.  İnsanımıza hizmetin en iyisini, en güzelini, hak ediyor.” dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu konuşmasına kentte 2021-2022 yılında Siirt Belediyesi ve merkezi idarenin hayata geçirdiği yatırım ve projeler ile 2023 yılında planlanan yatırımları anlattı.

Hacıbektaşoğlu, programın ardından basın mensupları onuruna Siirt Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yemek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.