23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Kurtalan 23.04.2024 - 15:35, Güncelleme: 23.04.2024 - 21:16 1488 kez okundu.
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

İlçemizde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü Kurtalan’da coşkuyla kutlandı.
23 Nisan dolayısı ile gerçekleştirilen programa Kurtalan Kaymakamı Samet Serin, Kurtalan Belediye Başkan Vekili Murat Öğütçü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, Siyasi partilerin temsilcileri, ilçe daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kurtalan Kapalı Spor Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus Çelik tarafından yapıldı. Anaokulu ve ilkokul öğrencileri 23 Nisan temalı şiirler okurken gerçekleştirdikleri gösteriler izleyicilerden büyük beğeni topladı. İlkokul öğrencileri tarafından yumurta, çuval ve elma yarışmaları yapılırken programda Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi düzenlendi. Program sonunda gösterilerde dereceye giren öğrenciler protokol üyeleri tarafından ödüllendirilerek program sona erdi. (Mehmet Sadık AKSOY)
İlçemizde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü Kurtalan’da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan dolayısı ile gerçekleştirilen programa Kurtalan Kaymakamı Samet Serin, Kurtalan Belediye Başkan Vekili Murat Öğütçü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, Siyasi partilerin temsilcileri, ilçe daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kurtalan Kapalı Spor Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus Çelik tarafından yapıldı.

Anaokulu ve ilkokul öğrencileri 23 Nisan temalı şiirler okurken gerçekleştirdikleri gösteriler izleyicilerden büyük beğeni topladı.

İlkokul öğrencileri tarafından yumurta, çuval ve elma yarışmaları yapılırken programda Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi düzenlendi.

Program sonunda gösterilerde dereceye giren öğrenciler protokol üyeleri tarafından ödüllendirilerek program sona erdi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.